General Ve Amiralin Atamaları Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan atama kararları, Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

GENERAL VE AMİRAL ATAMALARI

Atama kararlarının detaylarına göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na 119, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na 35 ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na 31 general ve amiral atanıyor. Bu atamaların sonuçları arasında, Orgeneral Bahtiyar Ersay 1’inci Ordu Komutanlığı’na, Korgeneral Zorlu Topaloğlu 2’nci Ordu Komutanlığı’na ve Orgeneral Kemal Yeni 3’üncü Ordu Komutanlığı’na atanıyor. Ayrıca, Orgeneral Levent Ergün Genelkurmay İkinci Başkanlığı’na ve Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı’na ise Orgeneral Rafet Dalkıran getiriliyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Varlık Barışı Resmi Gazete’de: 20 Yıl Vergi Yok

Resmi Gazete'de yayımlanan yeni kanun varlık barışı ve yurt dışı kazançlara 20 yıl süreyle gelir vergisi müstesnası getiriyor. Amme alacağı tecilinde azami taksit süresi 36 aydan 72 aya çıkarılacak.

Şebnem Ferah 6 Yıl Sonra Sahnede

Türk rock müziğinin güçlü sesi Şebnem Ferah, 6 yıl aradan sonra sahnelere döndü. Hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği ünlü şarkıcı, seneler sonra ilk konserini İstanbul'da verdi.

Kızının Gözü Önünde Öldürülen Kadın Davası

Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü'nde görevli yüksek mühendis Başak Gürkan Arslan, geçen yıl 9 Eylül'de kayınpederi ve eşi tarafından 5 yaşındaki kızının gözü önünde bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından gözaltına alınan sanıklar tutuklandı.

Hakan Safi’den Suarez ve Stad Vaadi

Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, 6-7 Haziran'da gerçekleşecek olağanüstü seçim öncesi Ankara'da düzenlenen bir akşam yemeğinde kongre üyelerine hitap etti. Safi, taraftarları sandığa davet ederek Fenerbahçe'nin geleceğini belirlemelerini istedi.

Okul Saldırıları Komisyonunda Siber Zorbalık Uyarısı

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul olayları ve çocukların dijital risklerini araştırmak için kurulan komisyon, Yusuf Beyazıt başkanlığında toplandı. Toplantıda konuşan Prof. Dr. Emel Şerife Baştürk önemli veriler paylaştı.