ROBOT SÜPÜRGE TAMİR SONRASI ALEV ALARAK PATLADI
Antalya’nın Finike ilçesinde bir vatandaşın tamir için bıraktığı robot süpürge, tamir edildiği sırada şarjdayken beklenmedik bir durumla karşılaştı. Elektronikçi tarafından fark edilen alev alan süpürge, dışarı çıkarılmak istendiğinde patladı. Olayın yaşandığı anlar büyük panik yarattı.
OLAY ANINDA MÜDAHALE EDİLDİ
Robot süpürge aniden alev alıp patladığında durumu fark eden elektronikçi hemen müdahale etti ve süpürgenin dışarı çıkarılmasını sağladı. Patlama anında etrafa saçılan parçalar nedeniyle çevrede maddi hasar oluşurken, şans eseri herhangi bir yaralanma yaşanmadığı belirtildi.
DURUM İLE İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Patlamanın yaşandığı robot süpürge ile ilgili olarak ilgili birimler tarafından soruşturma başlatıldı. Patlamanın sebebi henüz netlik kazanmazken, benzer olayların önüne geçebilmek için gerekli tedbirlerin alınacağı belirtildi. Öte yandan, robot süpürgenin hangi marka ve model olduğu da araştırma konusu olmaya devam ediyor.