Uruguay Elendi, Bielsa Gazetecilere Bağırdı

2026 FIFA Dünya Kupası H Grubu üçüncü maçında Uruguay ile İspanya karşı karşıya geldi ve İspanya rakibini 1-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Maçın tek golünü 42. dakikada Alex Baena kaydetti. Uruguay’da Canobbio ise uzatmalarda kırmızı kart gördü.

İSPANYA GRUP LİDERİ OLARAK TURA YÜKSELDİ

Bu skorun ardından İspanya puanını 7’ye yükseltti. İspanya grup lideri olarak son 32’ye kaldı. Uruguay ise 2 puanda kalarak kupaya veda etti.

BIELSA'DAN SERT TEPKİ VE İTİRAF

Maça ilk 11’de başlayan kaleci Muslera ikinci yarı başında oyundan alındı. Teknik direktör Marcelo Bielsa maç sonu gazetecilere tepki gösterdi. Bielsa “Hadi, şimdi başlayalım” diyerek bağırdı. Arjantinli çalıştırıcı “Muslera yediği gol nedeniyle çıkmak istedi” dedi. 70 yaşındaki teknik adam “Bireysel yeteneklerden iyi takım oluşturamadım” diye konuştu. “Uruguay futboluna hiçbir şey bırakmadım” ifadesini kullandı. “Dünya Kupası’na katılmamızın değeri yok” dedi. “Copa America üçüncülüğünün de değeri yok” diye ekledi. “Başarısızım” sözleriyle kendini eleştirdi.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Barış Göktürk ile Yüksel Yıldırım Arasında Gerginlik

Fenerbahçeli yöneticiler Mahmut Uslu ve Barış Göktürk, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın sözlerine sert tepki gösterdi. Yıldırım'ın devletten bedava arsa aldıkları yönündeki sözleri gerginliğe neden oldu.

TBMM Başkanı Kurtulmuş: Terörün Yüzde 80-90’ı Bitti

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, terörsüz Türkiye sürecinde terör işinin yüzde 80-90'ının bittiğini söyledi. Yakın zamanda terörün gündemden kalkacağını belirtti.

Bu Sene Yaz Uzayacak

Meteoroloji mühendisi Adil Tek, Avrupa'yı etkisi altına alan aşırı sıcak havanın "Omega blokajı" adlı hava durumundan kaynaklandığını belirtti. Bu durum Portekiz'den Almanya'ya kadar uzanan hat boyunca rekor sıcaklıklara yol açtı.

Erdoğan: CHP’de İç Savaşın Tarafı Değiliz

AK Parti, kuruluşunun 25'inci yılına yaklaşırken yeni dönem yol haritasını belirlemek üzere bugün geniş katılımlı bir kampa girdi. Kampa bakanlar, bakan yardımcıları, milletvekilleri ve parti kurucuları katıldı.

Hakan Çalhanoğlu’ndan Helallik Mesajı

ABD, Meksika ve Kanada'nın ev sahipliğinde düzenlenen 2026 FIFA Dünya Kupası'nda gruptan çıkamayan A Milli Futbol Takımı, Türkiye'ye döndü. Kaptan Hakan Çalhanoğlu, yayımladığı mesajla sessizliğini bozdu.