66 Yaşındaki Kadın 10. Çocuğunu Doğurdu

BERLİN DUVARI MÜZESİ BAŞKANI SEZARYENLE DOĞUM YAPTI

Berlin Duvarı Müzesi’nin Başkanı olan 66 yaşındaki Alexandra Hildebrandt, 19 Mart’ta Berlin’deki Charite Üniversitesi Tıp Merkezi Virchow Kliniği’nde sezaryenle 10. çocuğunu dünyaya getirdi.

AİLELERİ DAHA FAZLA ÇOCUK SAHİBİ OLMAYA TEŞVİK EDİYOR

Hildebrandt, insanların daha fazla çocuk sahibi olmasını teşvik etme amacını taşırken, “Geniş bir aileye sahip olmak harika.” şeklinde düşüncelerini aktardı.

Bild Gazetesi’ne verdiği demeçte Hildebrandt, “Çok sağlıklı besleniyorum, düzenli olarak bir saat yüzüyorum, iki saat yürüyorum, sigara ya da içki içmiyorum ve hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.” dedi. Uzman doktorların görüşlerine göre, kadınlarda doğurganlık oranı 40 yaşından itibaren hızla azaldığına dikkat çekildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.