‘Altan kardeşler’ kararı konuşuluyor

İstanbul'da gözaltına alındıktan sonra mahkemeye sevk edilen Altan kardeşlerden Mehmet Altan'ın tutuklanıp, Ahmet Altan'ın adli kontrol şartlı serbest bırakılması gündeme bomba gibi düştü.

Vatandaşlar, tutuklama ve serbest bırakma haberlerinden sonra ikiye bölündü. Ahmet Altan'ın da tutuklanması gerektiğini söyleyenler gibi, Mehmet Altan'ın da serbest bırakılması gerektiğini düşünenler var.

Sabaha karşı tutuklanan Mehmet Altan, cezaevine sevk edilirken, Ahmet Altan ise haftada bir gün en yakın karakola giderek imza atacak.

Vatandaşların bazı yorumları ise şöyle;

@gokhansarigil 
Ahmet Altan niye serbest ?Adamin yazdiklari basli basina ic savas cigirtkanligi  !Bu adam nasil serbest kalir ?

‏@2525_furkan
neden adalet böyle calışıyor ahmet altan hiç suçlu değilmi şimdi???  off off off

@Fenerbahceyizzz 
Ahmet Altan, Fenerbahçe düşmanlığı ve 3 temmuz tetikçiliği kontenjanından serbest kaldı muhtemelen.

@virgul81 
Cia'nın kıdemli tetikçisi Ahmet Altan serbest bırakılmış. Üst akıl oyunları

@nesrindeniz1 
Ulan yeter yeter ülkede ne Aydın ne yazar ne akademisyen  bıraktınız.

@omerefeyilmaz
Ahmet Altan ve Mehmet Altan ikiside birbirinden pervane al birini vur ötekine

@Ali_R_Karadag
Hayat ne garip… Pisliğin önde gideni Ahmet Altan serbest, daha naif olan biraderi tutuklu…

@Ayeay65414179 
"Ahmet Altan"niye serbest bırakılmış bu işi sulandırıyorlar gibi geliyor bana

@Dark__Tower 
Neden Ahmet Altan serbest bırakılıyor anlamış değilim..yarın öbür gün serbest bırakan hakim ve savcı içeri alınmazsa şaşarım!!

@Hakanrte
Mehmet Altan tutuklanırken Ahmet Altan serbest bırakıldı
Fetöcu olmadığı sürece darbeyi önceden bilmeleri suç değil demekki
Adalete bak

@MrSerge_ 
Ahmet Altan serbest bırakılmış, Mehmet Altan tutuklanmış. Böyle kararı kınıyorum. Ahmet Altan da tutuklanmalı!

@Correctman46
pespaye senaryocu "darbeciler" feto yu temizliyor, sımsıkı feto cu ahmet altan serbest,desteklemesem de sıkı bir… 

@GSeynova 
Ahmet Altan “kandırıldım” kontenjanından faydalanabilmiş demek. Arif Erdem fetö’yü devletin her tarafına yerleştirenlerden daha kabahatli.

@adnanbulutt
Cia'nın gücü!Ahmet Altan, Yasemin Çongar'ı asla vermiyor.Alavere dalavere bavulcu Kürt Mehmet (Baransu) nöbete. Baransu'yu da salın o zaman.

@altanpasa 
Ahmet Altan serbest bırakıldı, Mehmet Altan tutuklandı. İki kardeşi tutuklarsak inandırıcı olmaz,birini tutuklayıp diğerini bırakalım karar

@ayhaner18 
Ahmet Altan" tutksuz yargılanmak amaçlı serbest bırakıldı , suçsuz bulunmadı !!
ama muhtemelen sır olur gider yakında

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Çeyrek Altın Piyasasında Stok Sorunları Yaşanıyor

Çeyrek altın piyasasında fiyat dalgalanmaları belirsizlik oluşturdu. Kuyumcular, tedarik sorunu yaşarken, fiyat düştüğünde ürünlerin satışına ara verildiği iddia ediliyor.

Netanyahu, Trump ile İran Müzakere İçin Washington’da

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, 11 Şubat'ta Washington'da ABD Başkanı Donald Trump ile bir araya gelecek ve görüşmede İran ile ilgili müzakereler ele alınacak.

Ankara’da Polis Memurunun Ölümü: Güvenlik Görüntüleri Açıklandı

Ankara'daki araç muayene istasyonunda polis memuru Melih Okan Keskin'in öldüğü kavga anına dair güvenlik kameraları görüntüleri yayınlandı.

Tether Yüz Milyonlarca Dolarlık Kripto Varlık Dondurdu

İstanbul'daki yasa dışı bahis soruşturması kapsamında 544 milyon dolarlık kripto varlık ele geçirildi. Tether, Türkiye'deki yetkililerin isteğiyle ilgili dijital varlıkları dondurdu.

Muş İl Sağlık Müdürlüğü Şebeke Suyundaki Uygunsuzlukları Açıkladı

Muş'ta yapılan su analizleri, içme suyu standartlarını aşan sonuçlar verdi. Yetkililer, suyun kaynatılmadan kullanılmamasını ve zorunlu durumlarda en az 10 dakika kaynatılmasını önerdi.