Yeşilçam’dan bir yıldız daha kaydı

Yeşilçam’ın ünlü sanatçılarından biri daha hayata gözlerini yumdu. Bir süredir özel hastanede tedavi gören Yalçın Gülhan hayatını kaybetti.

75 yaşında hayata veda eden Yalçın Gülhan’ın cenazesi yarın Şakirin Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Uzun bir süredir özel bir hastanede tedavi gören Yalçın Gülhanın vefatıyla ilgili konuşan Müjdat Gezen, Hem asker arkadaşımdı hem sinema ve dizilerden rol arkadaşımdı. Çok sevdiğim dostumu kaybettim. Çok üzgünüm. Özel bir hastanede tedavi görüyordu diye konuştu. Gülhanın cenazesi yarın Karacaahmet Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Karacaahmet Mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi.

TRT

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Hyundai İzmit Fabrikasında Elektrikli Ioniq 3 Üretimine Başlıyor

Hyundai, İzmit'te üretilecek Ioniq 3'ü Nisan'da Milano Tasarım Haftası'nda tanıtacak. Araç, 2026 sonbaharında Avrupa'da satışa sunulacak, üretimin %80'i yurtdışına ihraç edilecek.

Yıldız Holding Destek Sağlıyor Gastronomi Liseleri Projesi’ne

Yıldız Holding, Erzurum'da Ülker Gastronomi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile 200 kişilik öğrenci yurdunun inşası için Millî Eğitim Bakanlığı ile iş birliği protokolü imzaladı.

Dev Bankadan Altın Ve Bitcoin Fiyat Tahminleri

Küresel piyasalardaki dalgalanmalar devam ederken, altın değer kazanırken Bitcoin önemli bir düşüş yaşadı. Analizler, iki varlık arasındaki fiyat farkının arttığını gösteriyor.

Erzincan Depremi Uzmanlardan Değerlendiriliyor

Erzincan Kemah'ta 4.9 büyüklüğündeki depremin ardından uzmanlar, bu olayın Kuzey Anadolu Kırığı'ndaki gerilim boşalımı olduğunu, büyük bir depremin habercisi olmadığını açıkladı.

Ticaret Bakanlığı’ndan Menülerdeki Gizli Zam İddiasına İnceleme

Ticaret Bakanlığı, menü fiyatlarına gizli zam yaptığı tespit edilen bir işletmeye ceza uygulamak için harekete geçti. Servis ücreti tahsilatına izin verilmeyeceği bildirildi.