Usta oyuncu hayatını kaybetti

Ekranların sevilerek izlenen dizisi ‘Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan Sabina Toziya hayata gözlerini yumdu.

Usta oyuncu Sabina Toziya, 75 yaşında hayata gözlerini yumdu. Son olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Toziya 8 ay önce beynindeki tümör nedeniyle bir operasyon geçirmişti.

“Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde otoriter ve geleneklerine bağlı bir Karadeniz kadını Hayriye Ana karakterini canlandıran Sabina Toziya, 75 yaşında hayatını kaybetti.

Oyuncunun vefatını senarist Bahadır Özdener, sosyal medya hesabından, “Çok kıymetli Sabina Toziya’yı, Hayriye annemizi Rahmeti Rahman’a uğurladık. Allah’tan annemize rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz” mesajıyla duyurdu.

Usta oyuncu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden geçen sezon sağlık sorunları nedeniyle ayrılmıştı.

Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te 1946’da dünyaya gelen Toziya, Üsküp Devlet Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldı. “Muhteşem Yüzyıl” dizisinin yanı sıra sinemada da “Bal Kaymak” ve “Annemin Yarası” filmlerinde rol aldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Erzurum’da Feci Kaza: 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Erzurum'da gerçekleşen feci trafik kazasında, ilk bilgilerin doğrultusunda 4 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

Epstein’in Putin ile Görüşme Çabaları Belgelerde Ortaya Çıktı

Pedofili suçlamalarıyla tanınan milyarder Jeffrey Epstein'in, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile iletişim kurma girişiminde bulunduğu belirlendi.

İstanbul’da Banka Soygunu Gerçekleşti

İstanbul Eminönü'ndeki bir bankada gerçekleşen soygun sonrası, soyguncu 32 bin lira ile kaçtı. Polis, faile ulaşmak için geniş çaplı bir operasyon başlattı.

Galatasaray Can Armando Güner’i Transfer Etti

Galatasaray, Gladbach'tan Türk asıllı Arjantinli oyuncu Can Armando Güner'i transfer ettiğini duyurdu. Sosyal medya üzerinden "Hoş geldin Can Armando Güner" paylaşımında bulundu.

İstanbul’daki Uyuşturucu Operasyonunda 13 Kişi Tutuklandı

İstanbul'da gerçekleştirilen uyuşturucu soruşturması sonucu, Dilek İmamoğlu’nun kardeşi Ali Kaya'nın da bulunduğu 13 kişi tutuklandı.