Çanakkale’de deprem! Açıklama geldi

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde meydana gelen 4,6 büyüklüğündeki depremle ilgili AFAD ve Kandilli’den açıklama geldi.

Ege Denizi’nde 4,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinin 17 kilometre uzağında gerçekleşti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Ege Denizi’nde saat 05.22’de merkez üssü Çanakkale’nin Ayvacık ilçesi açıkları olan 4,6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinin 17 kilometre açığında meydana gelen deprem, 7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

PFDK’dan Çekdar Orhan’a 5 Maç Men Cezası

PFDK, Amed Sportif Faaliyetler oyuncusu Çekdar Orhan'a gol sevincinin ardından 5 maç men cezası uygulandığını açıkladı.

Survivor Tarihinin En Yüksek Takipçisi Doğuş Oldu

Survivor'da beklenmedik bir gelişme yaşandı; bir yarışmacı, sosyal medyada rekor kırarak adını tarihe yazdırdı ve dengeleri değiştirdi.

Kocaelispor Beşiktaş İle Beraberliği Paylaştı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası C Grubu'ndaki üçüncü maçında Kocaelispor ile 1-1 berabere kalarak puan aldı.

Kocaelispor Maçında Milan Skriniar’a Ceza Açıklandı

Fenerbahçe'nin kaptanı Milan Skriniar, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 2 maç ceza aldı.

Arda Güler Fiziksel Performansıyla Real Madrid’i Şaşırttı

Eflatun-Beyazlılar'ın sağlık kontrollerinde Arda Güler, dayanıklılık testinde rakiplerini geride bırakarak dikkatleri üzerine çekti. Elde edilen sonuçlar sağlık ekibini hayrete düşürdü.