YSK Başkanı: Erken sonuçlanmasını bekliyoruz

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, seçimlerin sorunsuz bir devam ettiğini söyledi ve sonuçların daha erken açıklanabileceğini belirtti.

YSK Başkanı Yener, “Bu seçimde sadece cumhurbaşkanı adayları yarıştığı için sonuçların daha erken sonuçlanmasını bekliyoruz” açıklamasını yaptı.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener Ankara’da oy kullandıktan sonra açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türk demokrasisine, cumhurbaşkanı adaylarına ve siyasi partilere hayırlı olmasını dileyen Yener, “Seçimler şu ana dek sorunsuz devam ediyor, Türk halkına hayırlı olsun” dedi.

Yurt dışından seçimlere yoğun ilgi olduğunu ifade eden Yener, “14 Mayıs’ta adaylar ve 24 siyasi parti vardı. Bu seçimde sadece cumhurbaşkanı adayları yarıştığı için sonuçların daha erken sonuçlanmasını bekliyoruz” şeklinde konuştu.

17.00’da oy kullanma işleminin bitmesinin ardından YSK’nın yayın yasağıyla ilgili değerlendirme yapacağını ifade eden Yener, “Yayın yasağı daha erken kalkarsa televizyon kanallarına ve ajanslara bilgi verileceğiz” açıklamasını yaptı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzmir Caddesi’nde Kaza: 1 Kadın Hayatını Kaybetti

İzmir Seferihisar'da meydana gelen kazada otomobil ile motosiklet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü yaşamını yitirirken, otomobildeki iki kişi yaralandı.

Zaniolo İtalya Milli Takımına Dönmek İstiyor

Sezonun başında Galatasaray'dan Udinese'ye kiralanan Nicolo Zaniolo, İtalya Milli Takımı'na dönmeyi hedeflediğini sundu. Bu onun için önemli bir hayal.

Esnaf Kavgası Kameralara Yansıdı: Gözaltılar Var

Fatih'te iki esnaf arasındaki alan işgali tartışması kavgaya dönüştü. Gözaltına alınan iki şüpheli, kasten yaralama suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Olay anı güvenlik kamerasında görüntülendi.

Yunan Çiftçilerin Eylemleri Sınır Kapılarında Kriz Yarattı

Yunan çiftçilerin protestoları, İpsala Sınır Kapısı'nda geçişlerin kısıtlanmasına neden oldu. Bu durum, tır sürücülerini alternatif güzergahlar aramaya yönlendiriyor.

Japonya Otonom Yolcu Gemisiyle Taşımacılığı Dönüştürüyor

Dünyanın ilk otonom yolcu feribotu "Olympia Dream Seto", Nippon Vakfı tarafından Japonya'nın batısında faaliyete geçti.