Amazon Prime Video’da reklam dönemi!

Amazon Prime Video, dijital içerik platformunda önemli bir değişikliğe gitmeye hazırlanıyor. 29 Ocak’ta hayata geçirilen yeni uygulama ile Prime Video, reklamlı üyelik paketini kullanıcılara sunacak. Ancak bu değişiklik şimdilik sadece ABD, Kanada, İngiltere ve Almanya’da uygulanacak. Reklamların platforma eklenmesi, kullanıcı deneyimini doğrudan etkileyebilir, ancak Amazon, reklamlardan kaçınmak isteyenlere ek bir ücret karşılığında reklamsız deneyim seçeneği sunacak.

Amazon, Prime Video platformuna reklamların eklenmesi kararıyla dijital yayın sektöründe rekabeti kızıştırabilir. Bu hamle, diğer büyük akış hizmetlerinin benzer bir yolunu takip ederek, Amazon’un kullanıcı tabanını genişleterek gelirlerini artırmayı amaçlıyor. Ancak, reklamsız bir deneyim sunan mevcut aboneler arasında bu değişikliğe karşı bazı eleştiriler yükseliyor.

Reklamların Prime Video platformuna entegrasyonu, dijital reklamcılık açısından çeşitli fırsatlar sunuyor. Reklam verenler, Amazon’un geniş kullanıcı kitlesine erişim sağlayarak marka bilinirliğini artırabilir ve hedef kitlelere ulaşabilir. Ancak, bu yeni stratejinin başarılı olabilmesi için kullanıcı deneyimi ve gizlilik konularına özellikle dikkat edilmesi gerekecek.

Amazon Prime Video’nun reklam dönemi, yayın platformları arasındaki rekabeti daha da körükleyerek, dijital yayıncılık sektöründe heyecan uyandırıyor. Türkiye’deki Prime Video kullanıcıları ise bu yeni uygulamadan ne zaman etkileneceklerini merakla bekliyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

AB-Hindistan STA Türk Kırtasiyeciler İçin Tehdit Oluşturuyor

Tüm Kırtasiyeciler Derneği, AB ile Hindistan arasındaki Serbest Ticaret Anlaşması’nın Türkiye’nin Avrupa pazarındaki rekabetine olumsuz etki yapabileceğini bildirdi.

Muratbey Türk Peynirlerini Tokyo’da Gıda Profesyonelleriyle Buluşturuyor

Muratbey, Türkiye’nin önde gelen peynir markalarından biri olarak, Japonya pazarına adım atıyor ve 2026'daki FOODEX JAPAN etkinliğinde Türk peynirlerini tanıtacak.

EMITT Fuarı 29. Kez İstanbul’da Kapılarını Açtı

İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşen EMITT Fuarı, 29. kez turizm sektörünü buluşturdu. 29 ülkeden 100'den fazla uluslararası katılımcı ile birçok yerli firma etkinlikte yer aldı.

Depremin Üçüncü Yılında Acılı Anma Töreni

Kahramanmaraş'taki depremlerde hayatını kaybeden 53 binden fazla kişi anılıyor. Baba Mesut Hançer, kızı Irmak Leyla'nın mezarını ziyaret ederek acısını dile getirdi.

Erdoğan 6 Şubat Anması: Hatıralar Her Zaman Yaşatılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat depremlerinin yıldönümünde yaptığı açıklamada yaşamını yitirenlerin asla unutulmayacağını belirtti ve deprem bölgelerine 455 bin konutun teslim edildiğini duyurdu.