Samsung, Galaxy Buds 2 Pro Panda edisyonuyla sürpriz

Samsung, panda hayranlarına özel bir jestle karşılık veriyor! Güney Kore merkezli teknoloji devi, Everland tema parkındaki ikiz panda yavruları Hui Bao ve Rui Bao’dan ilham alan özel bir Galaxy Buds 2 Pro sürümünü tanıttı. Sınırlı sayıda üretilen bu özel paket, kulaklıkların yanı sıra sevimli Twin Bao kılıflarını da içeriyor.

Galaxy Buds 2 Pro’nun bu özel edisyonu, grafik renkli Rui Bao kılıfı ve beyaz Hui Bao kılıfı ile dikkat çekiyor. İki kulaklık kılıfı da, ikiz pandaların yüz özelliklerini ve işaretlerini detaylı bir şekilde yansıtıyor. İki kulaklık kılıfı da Galaxy Buds FE, Live, 2 ve Pro modelleriyle uyumlu.

Twin Bao edisyonu, 21 Şubat 2024 tarihinden itibaren Samsung.com üzerinden satışa sunuluyor. Bu eğlenceli ve sevimli edisyonun fiyatı 195.000 Kore Wonu (yaklaşık 146$). İsterseniz, kılıfları ayrıca 42.900 Kore Wonu (yaklaşık 32$) fiyatla satın alabilirsiniz.

Bu özel edisyonu yakından görmek isteyenler için Samsung, Güney Kore’deki seçili perakende mağazalarında Twin Bao’yu sergiliyor. Mağazalar arasında Samsung Gangnam, Bucheon Jung-dong, Starfield Hanam, The Hyundai Seoul gibi popüler yerler yer alıyor.

Twin Bao edisyonu, Galaxy Buds 2 Pro’nun standart modeliyle aynı teknik özelliklere sahip. 33dB’ye kadar aktif Gürültü Engelleme (ANC), saydamlık modu, Bluetooth 5.3 bağlantısı, IPX7 su direnci ve 10mm sürücülerle 24-bit Hi-Fi ses gibi özellikleri içeriyor. 8 saatlik tek bir şarjla kullanım süresi sunan bu kulaklıklar, şarj kutusu ile birlikte toplamda 29 saate kadar pil ömrü sağlıyor.

Samsung’un panda temalı özel edisyonu, teknoloji tutkunları ve doğa severler arasında heyecan yaratmaya devam ediyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

MİT’in MOSSAD Casuslarını Ele Geçirme Operasyonu

İstanbul'da gerçekleştirilen "MONİTUM" operasyonunda, MOSSAD için casusluk yapan iki kişi gözaltına alındı. Operasyon, MİT ve yerel güvenlik birimleri iş birliği ile düzenlendi.

Meteoroloji: Yurt Genelinde Sarı Kodlu Uyarı Geldi

Meteoroloji, İç Anadolu'nun kuzeydoğusu ve Karadeniz ile bazı Akdeniz şehirleri için kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı yaptı. 20 il "sarı" kodla uyarıldı.

6 Şubat Depremlerinin 3. Yıl Dönümü Anılıyor

Türkiye, Kahramanmaraş'taki 6 Şubat depremlerinin derde yıl dönümünde derin bir acı yaşıyor. Kaybedilenlerin anısı taze, iyileştirme çabaları ise hızla sürüyor.

Kocaelispor Taraftarı Tribünden Düşerek Hayatını Kaybetti

Kocaelispor, Beşiktaş ile oynanan maçta tribünden düşen Harda Kaçmaz'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

Fenerbahçe’de Kerem Aktürkoğlu İle Hayal Kırıklığı

Fenerbahçe'nin Erzurumspor ile oynadığı maçta Kerem Aktürkoğlu'nun kaçırdığı goller dikkat çekti. Taraftar, milli oyuncunun performansından dolayı tepki gösterdi.