Antalyaspor, Teknik Direktör Alex İle Yollarını Ayırdı

ANTALYASPOR’DA TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ GÜNDEME GELDİ

Son olarak Trabzonspor ile oynadığı maçta 5-0’lık bir yenilgi alan Antalyaspor’da ilginç bir iddia ortaya çıktı. Akdeniz temsilcisi, teknik direktör Alex de Souza ile yollarını ayırmaya karar verdi. Brezilyalı teknik adamın geleceği, yakın bir zamanda netleşmesi bekleniyor. Antalyaspor, Süper Lig’de 18 maçta 21 puan toplayarak 13. sırada yer alıyor.

ALEX DE SOUZA’NIN PERFORMANSI

Sezonun başında Antalyaspor’un teknik direktörü olarak göreve başlayan Alex de Souza, Süper Lig’de 18 ve Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere toplamda 21 karşılaşmaya çıktı. Brezilyalı antrenör, bu maçlarda 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 9 mağlubiyet ile 1.43 puan ortalaması yakaladı. Antalyaspor ligde 21 puanla 13. sırada bulunurken, Türkiye Kupası’nda gruplara kalmayı başardı ve grup aşamasındaki ilk mücadelesini kazandı.

Antalyaspor, yeni teknik direktör arayışında ilk olarak Bülent Uygun ile temasa geçti. Deneyimli teknik adamın görüşmelere olumlu yaklaşması dikkat çekiyor. Akdeniz ekibinin hedeflerinde bir diğer isim ise Emre Belözoğlu. Antalyaspor’un yeni teknik direktörünün de en kısa sürede açıklanması bekleniyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ABD Askerlerine Suriye’de Yapılan Saldırıda Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Suriye'de DEAŞ militanının saldırısında 2 ABD askeri ve 1 sivil hayatını kaybetti. Başkan Trump, saldırıya sert yanıt verileceğini duyurdu.

TBMM’de Enerji Bütçesi Görüşmeleri Başladı

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Diyarbakır'da yatay sondajla önemli kaya petrolü rezervi keşfettiklerini ve bu yöntemin bölgede yeni üretim fırsatları sunacağını belirtti.

Rıdvan Dilmen Açıklama Yaptı Galatasaray’ın Başarısında

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 4-1 yendiği maçı analiz ederken Icardi hakkında önemli yorumlarda bulundu.

Salah Geri Dönüş Yaptı ve Rekor Kırdı

Liverpool, Premier Lig’in 16. haftasında Brighton'ı 2-0 mağlup etti. Mohamed Salah, yedekten geldiği maçta ikinci golün asistini yaptı. Ferdi Kadıoğlu ise 90 dakika sahada kaldı.

Galatasaray Antalya’da Fırtınayı Esti

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u 4-1 yenerek puanını 39'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.