Akom, İstanbul’da Sıcak Hava Uyardı

İSTANBUL’DA SICAKLIK ARTIYOR

AKOM’un yaptığı duyuruda, İstanbul’da geçtiğimiz hafta poyraz rüzgarının etkisiyle mevsim normallerinin yaşandığı belirtildi. Cumartesi günü itibarıyla sıcaklıkların yeniden yükselmeye başlayacağı ifade edildi.

NEM ORANI VE UYKU KONFORU ÜZERİNE ETKİLER

Açıklamada, nem oranındaki artış sebebiyle özellikle gece saatlerinde uyku konforunun azalabileceği vurgulandı. Ayrıca, “5-9 Temmuz tarihleri arasına güneş ışınlarının dik geldiği 11.00 ile 16.00 saatlerinde başta yaşlılar, çocuklar, hamileler ile astım ve kalp yetmezliği gibi kronik rahatsızlıkları bulunan kişilerin, doğrudan güneş altında kalmamaları gerekir.” uyarısı yapıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaray Antalyaspor’a Karşı Yenilmezliğini Sürdürüyor

Galatasaray, Antalyaspor ile yaptığı son 19 maçta 15 kez galip gelirken, 4 mücadelede ise berabere kaldı.

Dışişleri Bakanlığı’ndan Suriye’deki Terör Saldırısına Kınama

Dışişleri Bakanlığı, Suriye'de bir DEAŞ militanının Amerikan ve yerel birliklere düzenlediği terör eylemini sert bir dille lanetledi.

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay Entübe Edildi

Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kolon kanseri tedavisi sırasında durumu kötüleşti. Şu an yoğun bakımda solunum cihazına bağlı olarak tedavi ediliyor ve hayati tehlikesi sürüyor.

İsrail Buldozerleri Batı Şeria’da Ağaçları Söküyor

İsrail ordusu, Batı Şeria'daki Turmusayya kasabasında yüzlerce ağaç kazarak bölgeyi askeri alana dönüştürdü.

Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım Açıklama Yaptı

Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, İsrail ile yapılan ateşkes anlaşmasına uydiklarını belirtti ancak saldırıların devam ettiğini ifade etti.