Beşiktaş, Kongre Üyesi Soruşturdu!

DİSİPLİN SORUŞTURMASI BAŞLATILDI

Beşiktaş, Shakhtar Donetsk takımından Kevin’a yönelik ırkçı mesajlar gönderen kongre üyesi ile ilgili disiplin soruşturması başlattı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’ndaki rakibimiz Shakhtar Donetsk’in futbolcusu Kevin’e ırkçı ve nefret dolu mesajları kamuoyuna yansıyan, Beşiktaşlı duruşu ile değerlerinden nasibini almadığı bu vahim olayla anlaşılan ve ne yazık ki Kongre Üyemiz olan kişinin üyelikten çıkarılması amacıyla disiplin soruşturması başlatılmıştır” denildi.

IRKÇILIĞA KARŞI NET TAVIR

Açıklamada ayrıca, “Kulübümüz ve büyük Beşiktaş taraftarı, geçmişte buna benzer yaşanmış birçok olayda ırkçılığa karşı tavrını net bir şekilde ortaya koymuştur. Bu vesileyle bir kez daha başta spor sahaları olmak üzere hayatın her alanında ırkçılığı lanetliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ABD Askerlerine Suriye’de Yapılan Saldırıda Üç Kişi Hayatını Kaybetti

Suriye'de DEAŞ militanının saldırısında 2 ABD askeri ve 1 sivil hayatını kaybetti. Başkan Trump, saldırıya sert yanıt verileceğini duyurdu.

TBMM’de Enerji Bütçesi Görüşmeleri Başladı

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, Diyarbakır'da yatay sondajla önemli kaya petrolü rezervi keşfettiklerini ve bu yöntemin bölgede yeni üretim fırsatları sunacağını belirtti.

Rıdvan Dilmen Açıklama Yaptı Galatasaray’ın Başarısında

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 4-1 yendiği maçı analiz ederken Icardi hakkında önemli yorumlarda bulundu.

Salah Geri Dönüş Yaptı ve Rekor Kırdı

Liverpool, Premier Lig’in 16. haftasında Brighton'ı 2-0 mağlup etti. Mohamed Salah, yedekten geldiği maçta ikinci golün asistini yaptı. Ferdi Kadıoğlu ise 90 dakika sahada kaldı.

Galatasaray Antalya’da Fırtınayı Esti

Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında Antalyaspor'u 4-1 yenerek puanını 39'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.