Cemal Hünal, Sahte Sertifikayı Instagram’da Öğrendi

Cemal Hünal, çalıştığı ajansa sahtecilik suçlamasıyla başvuruda bulundu. Hünal’ın avukatı, mahkemeye sunduğu dilekçede, ünlü oyuncunun ajansa kısa süreliğine oyunculuk eğitimi verdiğini bildirdi.

SAHTE BELGELER HAZIRLANDI

Dilekçede, Hünal’ın imzasının taklit edilerek ajans tarafından öğrencilere sahte sertifikalar verildiği ve ajansın sosyal medya hesaplarında, ünlü oyuncunun rızası olmadan şahsi fotoğraflarının reklam ve tanıtım amaçlı paylaşıldığı yer aldı. Adliye önünde yaptığı açıklamada Hünal, durumu bir takipçisinin mesajıyla öğrendiğini belirtti. “İnsanların kandırıldığını düşünüyorum. Bu durum beni çok üzüyor.” dedi.

TİCARİ KULLANIM ZARAR VERDİ

Dilekçede, Hünal’ın bilgisi dışında isminin, imzasının ve fotoğraflarının ticari amaçlarla kullanılması nedeniyle maddi ve manevi zarara uğradığı vurgulandı. Savcılıktan şüphelilerin tespit edilip cezalandırılmaları talep edildi. Hünal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “Mecidiyeköy’de eğitim verdiğim bir ajans benim adıma sahte imzalı eğitim sertifikaları dağıtmış.” ifadesini kullandı. Instagram üzerinden gelen bir teşekkür mesajıyla durumu öğrendiğini söyleyen Hünal, bu nedenle şikayetçi olduğunu dile getirdi. Verdiği eğitimin detaylı olduğunu vurgulayan ünlü oyuncu, “Öğrencilerin zor durumda kalması ve kandırıldığını düşünmeleri beni çok üzüyor.” dedi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Liverpool’da Salah Krizi İçin Olumlu Gelişme

Arne Slot ile yaşadığı gerginlik sonrası kadro dışı kalan Mohamed Salah, yapılan başarılı görüşmenin ardından Liverpool'un kadrosuna geri döndü.

Galatasaray’da Okan Buruk’un Hedefi Rüdiger

Galatasaray, devre arasında savunma hattını güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı. Listenin başında Real Madrid’in deneyimli stoperi Antonio Rüdiger bulunuyor.

Bayern Münih’te Boey İçin Ocak Ayrılığı Beklentisi

Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euroya transfer olan Sacha Boey, ocak ayında yeni bir kulübe geçiş yapmayı planlıyor.

Gedson Fernandes İçin 45 Milyon Euro Şartı

Süper Lig'de Beşiktaş'ta parlayan Gedson Fernandes, Spartak Moskova'ya transfer olduktan sonra bonservis bedeli belirlendiği bilgisi Rus medyasında yer aldı.

Fenerbahçe Başkanından Sörloth İçin Kesin Talimat

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran, futbol direktörü Devin Özek'e Alexander Sörloth'un transferi için gereken tüm çabaların gösterilmesini istedi.