İstanbul Maratonu Nedeniyle Bazı Yollar Kapatılacak

İstanbul’da pazar günü “İstanbul Maratonu” gerçekleştirilecek. Maraton için hazırlıklar sürerken, İstanbul Valiliği, İstanbulluları etkileyen önemli bir açıklama yaptı. Açıklamada, “İstanbul Maratonu” nedeniyle pazar günü belirli yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

TRAFİĞE KAPATILACAK GÜZERGAHLAR

Valilikten yapılan bilgilendirmeye göre, pazar günü saat 03.00’ten maratonun sona ermesine kadar bazı yollar trafiğe kapatılacak. Bu yollar arasında güney Zincirlikuyu ayrımı, kuzey Uzunçayır rampa kapama noktası, kuzey Ünalan Ataşehir Sabiha Gökçen ayrımları ile Gayrettepe Melas Otel Önü D-100 güney katılım yerleri yer alıyor. Ayrıca, Barbaros Bulvarı Zincirlikuyu D-100 güney katılımı (Beşiktaş istikametine yönlendirme), Sait Çiftçi Varyant Üstü D-100 güney katılımı (Sarıyer istikametine yönlendirme) ve Kısıklı Caddesi Altunizade Köprüsü üzerinden D-100 kuzey katılımı gibi noktalar da kapatılacak.

MECBURİ YÖN UYGULAMASI YAPILACAK

Güney O-1 kara yolundan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne gelen trafik tamamen kapatılarak Büyükdere-Balmumcu/Levent Sarıyer ayrımına yönlendirilecek. Sabiha Gökçen Havalimanı ayrımlarından gelen akım ise Çamlıca Bağlantı Yolu’na, Çamlıca Gişeler’den gelen trafik ise Ünalan Ataşehir-Çamlıca yönüne yönlendirilecek. Yıldız Posta ve Esentepe istikametlerine, Beşiktaş yönüne mecburi yön verileken, Fulya’dan gelen akım Sarıyer istikametine yönlendirilerek uygulama gerçekleştirilecek.

ALTERNATİF YOLLAR

Saat 06.00 itibarıyla kapanacak yollar şunlardır: Rauf Orbay Caddesi Florya ile Yenikapı istikametleri, Sahil Kennedy Caddesi Unkapanı ile Bakırköy istikametleri, Ankara Caddesi ve bağlantılı yollar, Alayköşkü Caddesi ve tüm yollar, Alemdar Caddesi, Divan Yolu Caddesi, Ragıp Gümüşpala Caddesi (iki yönlü trafiğe kapalı), Reşadiye Caddesi (Sirkeci Sahil Yolu) ve buraya çıkan tüm yollar, Galata Köprüsü (iki yönlü trafiğe kapalı) ve giriş yolları, ayrıca Avrasya Tüneli çift yönlü olarak kapatılacak. Bu kapanan yollar için alternatif yollar olarak Atatürk Bulvarı, Balat Sahil Yolu, Unkapanı Köprüsü, Fevzipaşa Caddesi, Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Yeni Havalimanı Caddesi ve D-100 kara yolu kullanılabilecek.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaray’ın Liverpool Maçında Seyirci Yasağı Onaylandı

Galatasaray'ın Liverpool karşısında İngiltere'deki maçında aldığı ceza için yaptığı itiraz kabul edilmedi.

Putin: Avrupa’ya Doğal Gaz Sevkiyatında Yeni Stratejiler

Vladimir Putin, Orta Doğu'daki ABD, İsrail ve İran gerilimlerinin enerji piyasasını etkilediğini belirterek, Avrupa ile petrol ve doğalgaz tedarikinde iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Niğde’de Doğal Gaz Patlaması: 16 Yaralı Durumu İyi

Niğde'deki bir apartmanda doğal gaz patlaması sonucu 16 kişi yaralandı ve hastaneye sevk edildi. Olayın ardından bölgeye acil sağlık ekipleri yönlendirildi.

İstanbul’da Şubat Ayında Hava Kirliliği Artışı

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin araştırmasına göre, İstanbul'daki hava kirliliği geçtiğimiz Şubat ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 9 yükseldi.

Onuachu İle Trabzonspor Farkı İkiye Çıkardı

Trabzonspor, Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 3-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti.