Murat Kaytaz: Beşiktaş’ı Avrupa’ya Taşıyacağız

Beşiktaş Antrenörü Murat Kaytaz, Sergen Yalçın’ın cezası dolayısıyla kulübede yer alarak maç sonrası değerlendirmelerde bulundu. Kaytaz, “Oyun rakibe geçti zaman zaman ama pozisyon vermedik. Kırılmadık. Devre arasında ‘2-0 olması önemli değil, 0-0 başlıyoruz, taktikten kopmayacağız.’ dedim” sözleriyle mücadele hakkında bilgi verdi.

TAMAMEN BÜYÜK VE KALIN/BOLD HARFLE YAZILMIŞ BAŞLIK

Kaytaz, Tammy’nin golü sonrası “Şans ilk defa yanımızda oldu. Şeytanın bacağını kırdık” açıklamasını yaparken, Antalya’nın 5-3-2 formatında oynayacağını bildiklerini vurguladı. “Ön 3’lünün arkasına nasıl sızacağımıza çalıştık” diyen Kaytaz, zeminle ilgili de “Zeminin azizliğine de uğradık. Türkiye’de bunu geliştirmemiz lazım” ifadelerine yer verdi.

BİR DİĞER BAŞLIK

Kaytaz, takımın duran topların önemini de belirterek “Duran top golü bulduk, bu tesadüf değil. Öncesinde Gabi vurdu. Cengiz vurmaktan vazgeçti zeminden dolayı. Biz bunlara çok çalışıyoruz” dedi. “Beşiktaş’ı layık olduğu yere getireceğiz. Karalar bağlamaya gerek yok. Beşiktaş havlu attı ne oldu kontak kapattık mı yani. Rakiplerimiz Avrupa maçları oynuyor, biz tesiste izliyor üzülüyoruz. Biz Beşiktaş’ı Avrupa’ya taşıyacağız. Işıklar kapanmadı, biz daha yeni açtık” sözleriyle de Beşiktaş’ın geleceği hakkında ipuçları verdi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Duran Aynı İddialara Yanıt Verdi

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik bazı iddiaların asılsız olduğunu ve Erdoğan'ın bu konularla ilgisinin bulunmadığını açıkladı.

Destici: Asgari Ücret Yüzde 50 Artmalıdır

Büyük Birlik Partisi'nin lideri Mustafa Destici, asgari ücrete en az yüzde 50 zam yapılması gerektiğini, 2025'te zam oranının yetersiz kaldığını ifade etti.

Louvre Müzesinde Su Sızıntısı Nadir Kitapları Hasara Uğrattı

Fransa'nın Louvre Müzesi'nde yaşanan su sızıntısı, Mısır antik eserler bölümündeki 400'e yakın nadir kitabı zarar verdi.

Suriye Uyruklu Çocuk Reyhanlı’da Bulundu

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2 gündür kayıp olan 10 yaşındaki A.A, baraj kıyısında yaralı halde bulundu. Çocuk hastaneye sevk edilirken, dayısı gözaltına alındı.

İzmir Selçuk’ta 3.5 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

İzmir'in Selçuk ilçesinde bir deprem kaydedildi; sarsıntı büyüklüğü 3.5 olarak belirlendi.