ANTALYA’DA KORKUNÇ CİNAYET
Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen trajik olayda, polis memuru Muharrem Gıyar’ın (36) eşi Fatma Gıyar’ı (31) ve iki çocuğu Meral Ebrar (10) ve Merve Gıyar’ı (4) tabancayla öldürdüğü bildirildi. Olay, Varsak Demirel Mahallesi’ndeki iki katlı bir evde gerçekleşti.
SİLAH SESLERİ KOMŞULARI ENDİŞELENDİ
Muharrem Gıyar, eşi ve çocuklarına silahıyla ateş açtı. Olay sırasında silah seslerini duyan komşuları durumu hemen yetkililere bildirdi. Yapılan ihbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, anne ve iki çocuğun yaşamını yitirdiğini belirledi.
POLİS MEMURU TUTUKLANDI
Olayın ardından gözaltına alınan Muharrem Gıyar, adliyeye sevk edilerek mahkemeye çıkarıldı ve tutuklandı. Fatma Gıyar ile çocuklarının cenazeleri, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra aile yakınları tarafından alınarak defnedilmek üzere memleketleri Çankırı’ya gönderildi.
CENAZE TÖRENİ YAPILDI
Cenazeler, bugün Cuma namazının ardından Yapraklı ilçesine bağlı Ovacık köyünde toprağa verildi. Törene, Yapraklı Kaymakamı Mehmet İbrahim Tiyek, aile bireyleri ve köy sakinleri katıldı.