İstanbul Bebek’te bir çocuğa çarptığı yönündeki iddialarla gündeme gelen oyuncu Mina Derman, sosyal medyada büyüyen tartışmaların ardından bir açıklama yaptı. “Herhangi bir çarpma veya kaçma durumu yaşanmadı. Çocuk arabanın peşinden koşarken aniden önüme çıktı” dedi.
MEKANDAKİ OLAYLAR
Sahipsizler dizisinde “Melis” karakterine hayat veren genç oyuncu Mina Derman, önceki gün Bebek’teki talihsiz olayla dikkatleri üzerine topladı. Arkadaşıyla birlikte araçta görüntülenen Derman, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan bölgeden ayrılmak istediği sırada bir çocuğa çarptığı iddia ediliyordu. O anlara dair görüntülerde, çiçek satarak geçimini sağladığı söylenilen bir çocuğun aracın yanına yaklaştığı ve ardından geri kaçtığı belirlendi. Çocuğun yere düştüğü anlar ve çevredeki bireylerin duruma tepkisi, sosyal medyada hızla yankı buldu.
AÇIKLAMA YAPTI
Sosyal medya üzerinden “çocuğa çarpıp kaçtı” suçlamalarıyla gündeme gelen Mina Derman, olayla ilgili sessizliğini bozarak detayları paylaştı. Hakkında çıkan iddialara tepki gösteren Derman, olayın gerçekte iddia edildiği gibi yaşanmadığını ifade etti. “Herhangi bir çarpma, kaçma gibi bir olay yaşanmadı ve bunu o an yanımızda olan bütün muhabir arkadaşlarımız da gördü. Aksine, bahsedilen çocuk arabanın peşinden koşarken önüme aniden kesilince arabaya çarptı. Dönüp baktığımda çoktan ayaklanmış, koşuyordu” şeklinde konuştu.