KKTC Kuruluş Yıl Dönümü Resepsiyonu Yapıldı

ULUSKON BAŞKANI ATASOY KKTC YIL DÖNÜMÜNE KATILDI

Uluslararası Yatırım ve İş Dünyası Konfederasyonu (ULUSKON) Genel Başkanı ve Birleşmiş Milletler İyi Niyet Elçisi Nezaket Emine Atasoy, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) kuruluşunun 42. yıl dönümü etkinliğine onur konuğu olarak katıldı. Resepsiyon, KKTC’nin Ankara Büyükelçiliği’nde gerçekleştirildi. Kutlama, Türkiye’de görevli yabancı misyon temsilcileri, davetliler ve iş dünyasından önde gelen isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

KKTC KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Etkinlikte bir konuşma yapan ULUSKON Genel Başkanı Atasoy, KKTC’nin kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Ankara Büyükelçisi aracılığıyla Kıbrıs Türk halkına tebriklerini iletti. Atasoy, Türkiye ile KKTC arasındaki güçlü kardeşlik ve dayanışma iradesine dikkati çekerek, bu iş birliğinin her alanda gelişmeye devam edeceğini ifade etti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Uzun Yolda Akaryakıt Tasarrufu İçin Öneriler

Akaryakıt fiyatlarındaki artış sebebiyle tasarruf yöntemleri önem kazanıyor. Türkiye, devlet destekli bir yakıt koruma planı ile ekonomik seyahat için çözümler sunuyor.

İran’da Casusluk Şüphesiyle 56 Kişi Gözaltında

İran'da yapılan son operasyonlarda 54 rejim karşıtı kişi ile casuslukla suçlanan 2 kişi gözaltına alındı. Olay, hükümet karşıtı faaliyetler nedeniyle gerçekleşti.

Mustafakemalpaşa’da 7 Yıl Sonunda Kaçırılan Bebeğe Kavuşuldu

Bursa'da bir baba, 2019'da Alman annesinden kaçırdığı bir yaşındaki çocuğunu 7 yıl boyunca evde sakladı. Bebek, sonunda sağ olarak bulundu.

Gazze’de Filistinlilerin Zorlu Hayat Mücadelesi

Gazze'de meydana gelen güçlü rüzgar ve kum fırtınası, Nuseyrat Kampı'ndaki birçok çadırın hasar görmesine yol açarak, burada yaşayan Filistinlilere sıkıntılı anlar yaşattı.

Bayramda Hava Durumu Raporu Açıklandı

Ramazan Bayramı süresince Türkiye genelinde normal mevsim sıcaklıkları ve sağanak yağmur bekleniyor, bu da bayram ziyaretlerini olumsuz etkileyecek.