BODRUM’DA YAĞIŞ NEDENİYLE HASAR MEYDANA GELDİ
Muğla’nın turistik Bodrum ilçesinde sağanak yağış yeniden etkisini gösterdi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yağış uyarısıyla birlikte, Bodrum’da aralıklarla süren yağmur, yolların dere gibi olmasına sebep oldu.
YAĞMURLA BİRLİKTE SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞTU
Yağışlar esnasında ana yollar ve bazı sokaklarda yoğun su birikintileri meydana geldi. Özellikle bazı derelerde debi yükselişleri gözlemlendi, birçok bölgede rögarların taştığı bildirildi.
KANALİZASYON HATTI HATA VERDİ
Çırkan Mahallesi Mehmet Efe Sokak’ta, kanalizasyon hattında meydana gelen taşma sonucu bir evin atık suyla dolduğu öğrenildi. Ev sahipleri, durumu kendi imkanlarıyla çözmeye çalışırken, ihbar üzerine bölgeye MUSKİ ve belediye ekipleri yönlendirildi.
“YAĞMURUN BAŞLAMASIYLA SORUNLAR YAŞANMAYA BAŞLADI”
Atık suyla dolan evinde yaşayan Songül Demir, yaşadığı durumu açıklarken, “Sabah bir uyandım, elektrikler ışık vermeye başladı. İlk önce dışarıda yağmur yağdığı için diye düşündüm. Sonra hemen çocuğuma odasına gittim, şalteri kapattım. Evimin her yeri suyla doldu. Kanalizasyon hattı tıkandığı için direkt buraya vurdu. Bizim ev yol hizasının altında olduğu için hep bu sıkıntıyı yaşıyorum” ifadelerini kullandı. Ayrıca, ilçede etkili olan fırtına sebebiyle Bodrum ile Datça arasındaki feribot seferlerinin iptal edildiği belirtildi.