General Motors, kısa bir süre önce yaptığı çarpıcı bir bildirimle Türkiye pazarına resmi olarak dönüş yapacağını duyurdu. Bu adımla, yalnızca lüks markalar olan Cadillac ve GMC değil, geçmişte Türkiye’de önemli bir yer edinen Chevrolet de yeniden yollara çıkacak. Günümüzde SUV pazarının baskın olması nedeniyle, Chevrolet’in Türkiye’nin vergi düzenine uygun seçenekleri mevcut. Düşük motor hacmine sahip turbo beslemeli araçlar, rekabetçi fiyatlarla piyasada yer alabilir. Peki, hangi modellerle yollarda karşılaşacağız? İşte, tahminlerimize dayanan Chevrolet’in Türkiye’ye getireceği otomobiller.
FLAŞ FLAŞ FLAŞ
Gündem
Cevizlibağ’da Metrobüs Kazası: 14 Yaşındaki Kız Yaralandı
Cevizlibağ'da metrobüs durakında bayılan 14 yaşındaki N.Ö., metrobüsün çarpması sonucu ağır yaralandı. Şoför serbest bırakıldı; kaza anı güvenlik kamerasında kaydedildi.
Gündem
Cevizlibağ’da Metrobüs Kazası: 14 Yaşındaki Çocuğun Durumu Ağır
İstanbul'da Cevizlibağ metrobüs durağında bayılan 14 yaşındaki çocuk, metrobüsün çarpması sonucu hastaneye kaldırıldı. Çocuğun durumu kritik olarak devam ediyor. Kaza anı görüntülendi.
Gündem
Öğrenciler İçin ÖTV’Siz Teknoloji Ürünleri Dönemi
Yeni düzenleme ile üniversite öğrencileri, yabancı menşeli teknolojik cihazları ÖTV'siz alma fırsatına sahip olacak.
Gündem
500 Bin Sosyal Konut Projesinde Kura Tarihi Açıklandı
Çevre Bakanı Murat Kurum, 10 Kasım'da başlayan 500 bin sosyal konut projesine 5.44 milyon başvuru alındığını duyurdu. Kuralar 29 Aralık'ta çekilecek.
Gündem
Bahçeli Terörsüz Türkiye Hedefini Vurguladı
MHP lideri Devlet Bahçeli, Cizre'deki provokasyona ve Kandil'den gelen açıklamalara karşı duracaklarını belirtti.
then "Add to Home Screen"