Ekol TV Yayın Hayatına Son Verdi Açıklaması Yayımlandı

Yaklaşık 2 yıl önce yayın hayatına başlayan Ekol TV, faaliyetine son verme kararı aldığını duyurdu. Kanal yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Son dönemde gelişen sermaye yapısı ve değişimler, ekonomik sürdürülebilirliği olumsuz yönde etkilemiştir” ifadelerine yer verildi. Ekol TV, en son Ekim 2025’te küçülme planları ve çok sayıda gazetecinin işten çıkarılacağı haberi ile gündemdeydi. Ağustos ayında ise iş insanı Mübariz Mansimov’un, Ekol TV’deki yatırımlarını durdurduğu bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı.

YENİ YÖNETİM KARARI

Ekol TV’nin açıklamasında, “Son dönemde gelişen sermaye yapısı ve değişimler, ekonomik sürdürülebilirliği olumsuz yönde etkilemiştir. Bu doğrultuda, yönetim kurulumuz tarafından gerekli değerlendirmeler yapılmıştır. Maalesef gelinen aşamada kanalımızın faaliyetlerini sonlandırma kararı alınmıştır” denildi. Kanal, bugüne kadar emeği geçen tüm çalışanlarına ve kendilerine destek veren izleyicilerine en içten sevgilerini ve şükranlarını sundu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Altı Kişinin Uyuşturucu Testi Pozitif Çıktı

Ünlülerle ilgili yürütülen soruşturmada, 29 Ocak’ta gözaltına alınan altı kişinin uyuşturucu testleri pozitif, iki kişinin test sonuçları ise negatif çıktı.

Fenerbahçe N’Golo Kante İle Anlaşma Sağladı

Fenerbahçe, Fransız futbolcu N'Golo Kante ile 2,5 yıllık sözleşme imzaladığını Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

Maltepe’de Akran Zorbalığı Davasında Altı Şüpheli Tutuklandı

İstanbul'da darbedilen 17 yaşındaki gençle ilgili 5'i çocuk 6 şüpheli tutuklandı. Olayın detayları araştırılmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan İle Anlaşmaları İmzadı

Bakan Alparslan Bayraktar, Suudi Arabistan ile 2 milyar dolarlık güneş enerjisi yatırımı anlaşması imzalayarak, 2 bin megavatlık proje için süreci başlattı.

TFF 20. Haftanın VAR Kayıtlarını Açıkladı

Süper Lig'in 20. haftasındaki maçlara ait VAR görüntüleri, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından kamuoyuyla paylaşıldı.