Galatasaray’da Ayrılıklar Başlıyor: Berkan Kutlu ve Yusuf Demir

GALATASARAY’IN TRANSFER GÜNDEMİ

Galatasaray, ara transfer döneminin ilk ayrılığını Berkan Kutlu ile gerçekleştirecek gibi gözüküyor. Deneyimli futbolcunun Konyaspor ile sözleşme imzalamak için büyük bir aşama kaydettiği bildiriliyor. Galatasaray, 2022 Ocak ayında 6 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Yusuf Demir ile de yollarını ayırıyor.

KULÜP YENİ YOL HARİTASINI ÇİZİYOR

Gelen bilgilere göre, Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan 22 yaşındaki Yusuf Demir’in sözleşmesini feshetme kararı aldı. Sarı-kırmızılıların, genç futbolcunun menajeriyle iletişime geçerek yeni anlaşmalar üzerine görüşmelere başladığı ifade ediliyor. Aynı zamanda, Trendyol 1. Lig’de lider durumda bulunan Amedspor’un da Yusuf Demir’i kadrosuna katmak için hamlelerde bulunduğu öğrenildi.

FUTBOLCUYA YENİ FIRSATLAR DOĞUYOR

Yusuf Demir, Galatasaray formasıyla 25 resmi maçta boy gösterdi ve bu karşılaşmalar sırasında 2 gol ile 2 asistlik bir başarı sağladı. Genç futbolcunun piyasa değeri 1.5 milyon euro olarak değerlendirilirken, Galatasaray ile olan sözleşmesi sezon sonuna kadar geçerliliğini koruyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İslam Memiş 2026 İçin Altın ve Gümüş Tahminlerini Değerlendirdi

Altın ve gümüş fiyatları yıl sonuna yaklaşırken merak konusu oldu. 2026 için öngörüler yapılırken, 31 Aralık 2025 güncel fiyatları da değerlendiriliyor.

Galatasaray Ve Trabzonspor’dan TFF’ye Erteleme Talebi

Galatasaray ve Trabzonspor, 5 Ocak'taki Turkcell Süper Kupa'nın ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na resmi başvuruda bulundu.

TFF Süper Lig Ara Transfer Harcama Limitlerini Belirledi

Türkiye Futbol Federasyonu, kış transfer dönemi için kulüplerin harcama limitlerini belirledi. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un limitsel detayları açıklandı.

Kiribati 2026’ya İlk Giren Ülke Olarak Kaydedildi

Kiribati, Pasifik Okyanusu'nda bulunan bir ada ülkesidir ve 2026 yılını dünyada ilk karşılayan ülke olmuştur.

Bahçeli Yeni Yılda Terörsüz Türkiye Vurgusunda Bulundu

MHP lideri Bahçeli, yeni yıl mesajında terörizmin sona erdirilmesine yönelik artan tehditlere dikkat çekti ve SDG'yi Suriye ordusuyla iş birliğine çağırdı.