Arsenal Arda Güler İçin 80 Milyon Euroyu Gözden Çıkardı

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta’nın milli futbolcu Arda Güler için büyük bir ilgisi bulunuyor. Bu duruma karşın Real Madrid Teknik Direktörü Xabi Alonso, Güler’i kadrosunda tutma konusundaki arzusu ile çok istekli.

80 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Ancelotti’nin görevden ayrılmasının ardından daha fazla forma şansı bulmaya başlayan Arda’nın, takım için gereken özelliklere sahip olduğu yönünde yönetime gönderen Arteta’nın raporu, yönetim kurulu tarafından değerlendiriliyor. Fichajes kaynağında yer alan bilgilere göre, bu rapor sonrası hareket geçen Arsenal yönetimi, Real Madrid’e 80 milyon euroluk bir teklif sunmayı planlıyor. Bu teklif, bonuslarla birlikte 100 milyon euroya kadar yükselebilir. Arda Güler, 2023 yılında Fenerbahçe’den Real Madrid’e 26 milyon euroluk bir bedelle transfer olmuştu.

TATİL İÇİN MEMLEKETİNE GİTTİ

Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda, tatil için memleketi Bolu’ya gitti. Kent merkezine 10 kilometre mesafedeki karla kaplı Gölcük Tabiat Parkı’na giden Arda Güler, burada göl kenarında bulunan Devlet Konukevi’nde konakladı. Güler, kar yağışı altında bulunduğu alanda arkadaşıyla top oynadığı anları sosyal medya platformunda takipçileriyle paylaştı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Şişli’de Silahlı Kavga: Yoldan Geçen Kadına Mermi Isabet Etti

İstanbul Şişli'de iki kişi arasında çıkan silahlı çatışmada, masum bir kadın vurularak yaralandı. Olay anı çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

TFF’den Yabancı VAR Uygulaması Hakkında Açıklama

Süper Lig'deki hakem hatalarının gölgesinde, Türkiye Futbol Federasyonu yetkilileri, yabancı VAR uygulamasının mevcut planlamalarında yer almadığını duyurdu.

Emeklilere ÖTV Muafiyeti İçin Yeni Teklif TBMM’de

Emeklilerin otomobil alımlarında Özel Tüketim Vergisi'nden muaf tutulmalarını amaçlayan bir yasa teklifi Meclis'te görüşülmeye başlandı. Bu durum, emekliler için önemli bir avantaj sunacak.

ABD’nin Michigan Eyaletinde Sinagoga Silahlı Saldırı

Michigan'da bir kişi, aracıyla sinagoga girdi ve ardından silahlı saldırı gerçekleştirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İzmir Elektrik Faciasında Yargı Süreci Derinleşiyor

İzmir'de sokakta elektrik akımına kapılarak ölen iki kişiyle ilgili hapis cezası alan 11 sanık serbest bırakıldı.