Fatih Terim Suudi Arabistan’a Dönüş İçin Hazırlanıyor

Bir süredir dinlenme döneminde olan Fatih Terim, yeşil sahalara muhteşem bir dönüş yapmayı planlıyor. Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al-Shabab, takımın durumunu düzeltmek amacıyla eski teknik direktör Fatih Terim’i yeniden gündemine aldı. Alınan sonuçlardan ve takımın mevcut durumundan tatmin olmayan kulüp yönetimi, istikrarı sağlamak için Terim’in tecrübesine başvurmayı hedefliyor. Kulüp yetkililerinin deneyimli teknik adamı ikna etmek için bütün imkanları seferber ettiği ve resmi görüşmelerin başladığı bildiriliyor.

TAM YETKİ VE BÜYÜK BÜTÇE

Galatasaray ile UEFA Kupası’nı kazanan ve İtalya’da Milan ve Fiorentina gibi büyük kulüpleri çalıştıran Terim’in deneyiminden faydalanmayı amaçlayan Al-Shabab yönetimi, masaya oldukça cazip bir teklif koyuyor. Terim’e yalnızca teknik direktörlük değil, futbol operasyonlarını yönetme adına geniş yetkiler önerildiği öğrenildi. Suudi ekibinin, tecrübeli hocayı ikna etmek için yüksek bir maaş ve bonus paketi sunduğu belirtiliyor.

TERİM, YENİ MEYDAN OKUMAYA SICAK BAKIYOR

Taraflar arasındaki görüşmelerin sıcak bir ortamda geçtiği ve Fatih Terim’in bu yeni meydan okumaya olumlu baktığı ifade ediliyor. Eğer görüşmelerdeki son pürüzler de halledilirse, Fatih Terim kariyerinde yeni bir döneme girerek Suudi Arabistan futbolunun son yıllardaki büyük çıkışına katkıda bulunmuş olacak.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İstanbul İçin Kar Yağışı Beklentileri Değerlendirildi

İstanbul'da 18 Ocak'tan itibaren artması beklenen kar yağışının, şubat ve mart aylarında son dokuz yılın en sert kışını getireceği öne sürüldü.

Altın Rekoru Eşiğinde Gümüş 91 Doları Aştı

ABD'de zayıf enflasyon verileri ve Fed üzerindeki siyasi baskılar, altın ve gümüş fiyatlarının tarihi zirvelere çıkmasına yol açtı. Faiz indirim beklentileri güçlendi.

Kentsel Dönüşümde Elektronik Tebligat Dönemi Başlıyor

Kentsel dönüşümde tebligat sistemi yenilendi; ev sahiplerine fiziksel bildirim yapılmayacak. e-Devlet üzerinden gönderilen tebligata 15 gün içinde yanıt verilmeyen paylar satışa sunulabilecek.

İş Kanunu Kapsamında Cezalar Yükseldi

Yeni yılda işverenlere yönelik idari para cezaları yüzde 25,49 artırıldı; maaşını süresinde ödemeyenler için aylık ceza 2.734 TL oldu.

Ankara-Tahran İlişkilerinde 24 Saatte İkinci Görüşme

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, son 24 saat içinde İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi ile ikinci kez görüştü ve bölgedeki gerilimlerin azaltılması için müzakerelerin gerekliliğini vurguladı.