Galatasaray Kayserispor’u 4-0 Maçta Dümene Geçti

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Zecorner Kayserispor ile Rams Park’ta karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip, rakibi karşısında sahadan 4-0’lık bir galibiyetle ayrıldı. Galatasaray’ın gollerini 7. dakikada Opoku (k.k.), 25. dakikada penaltıdan Victor Osimhen, 60. dakikada Gabriel Sara ve 90+4. dakikada penaltıdan Mauro Icardi kaydetti. Bu sonucun ardından Galatasaray, üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 49’a yükseltti ve liderliğini pekiştirdi. Kayserispor ise üst üste üçüncü kez kaybederek 15 puanla 17. sırada yer aldı. Galatasaray gelecek hafta Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak, Kayserispor ise Kocaelispor’u ağırlayacak.

MAÇIN BAŞLANGICI

Müsabakaya hızlı başlayan Kayserispor, 7. dakikada Benes’in pasıyla yakaladığı fırsatta Furkan Soyalp’ın sert şutunu kaleci Uğurcan kurtardı. Ancak hemen ardından Galatasaray 7. dakikada öne geçti. Yunus Akgün’ün sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada, Opoku’nun ters vuruşuyla Galatasaray 1-0 öne geçti.

PENALTI GELDİ

Galatasaray, 25. dakikada penaltı kazanarak farkı ikiye çıkardı. Kayserispor savunmasındaki Denswil’in geri pasının kısa düşmesiyle Osimhen’in müdahalesi sonucu hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Osimhen, topu ağlarla buluşturdu ve durum 2-0 oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarının başlangıcında, Galatasaray 60. dakikada Gabriel Sara’nın kaydettiği golle skoru 3-0 yaptı. Osimhen’in pasıyla topla buluşan Sara, meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Kayserispor, 69. dakikada hızlı bir atakla farkı 2’ye indirdi. Cardoso’nun attığı golle durum 3-1 oldu. Ancak 70. dakikada VAR kontrolü sonrası bu gol ofsayt nedeniyle iptal edildi.

PENALTIYLA TAMAMLANDI

Müsabakanın sonlarına doğru, 90+2. dakikada Galatasaray bir penaltı daha kazandı. VAR incelemesi sonrası elle oynama tespitiyle kazanılan penaltıyı 90+4. dakikada Mauro Icardi gole çevirerek skoru 4-0’a taşıdı. Galatasaray, bu zorlu mücadeleyi geniş bir farkla kazanarak önemli bir galibiyet almış oldu.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaray’a Messi Transferinde Yeni Gelişmeler

Levent Tüzemen’in açıklamaları, Messi'nin Dünya Kupası öncesi sadece İstanbul'da oynamak için Galatasaray'a sıcak baktığını öne sürdü. Bu durum, sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Fenerbahçe, Sidiki Cherif İle Hücum Hattını Güçlendirdi

Fenerbahçe, genç forvet Sidiki Cherif’i 2025-2026 sezonu sonuna kadar satın alma opsiyonuyla kiraladığını duyurdu.

Mauro Icardi Gheorghe Hagi Rekoruna Ortak Oldu

Mauro Icardi, Kayserispor maçında attığı golle Gheorghe Hagi'nin Galatasaray'daki yabancı futbolcu gol rekoruna eşitlik sağladı. Galatasaray tarihi açısından önemli bir an yaşandı.

Galatasaray Zecorner Kayserispor’u Farklı Geçti

Galatasaray, Süper Lig'in 20. haftasında Kayserispor'u yenerek liderliğini korudu. Maçın galip gelen tarafı olarak dikkat çekti.

Fenerbahçe Medicana Derbide Galatasaray Daikin’i Mağlup Etti

Fenerbahçe Medicana, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 19. haftasında Galatasaray Daikin’i 3-0 yenerek sezon içindeki ikinci zaferini elde etti. Setler 25-19, 25-23 ve 25-23 sonuçlandı.