Kilis’te IŞİD operasyonu: 6 kişi yakalandı

Kilis'in Elbeyli ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda, .

Edinilen bilgiye göre, Elbeyli İlçe Emniyet Amirliği, Polis Özel Hareket Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün düzenlediği ortaklaşa operasyonda IŞİD'e katılmak için Türkiye'den Suriye'ye geçmeye çalışan 1'i Türk 6 kişi Elbeyli ilçesinde kıskıvrak yakalandı. İfadeleri alınan 6 kişi adliyeye sevk edildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kağıthane’de Cezaevi Nakil Aracı Devrildi

Kağıthane'de meydana gelen kazada, jandarma personelinin bulunduğu mahkum taşıyan araç devrildi. Olayda çok sayıda kişi yaralandı, İstanbul Valiliği konuya ilişkin açıklama yaptı.

Suriye’den Kürtlere Vatandaşlık Vermeye Yönelik Karar

Suriye hükümeti ile SDG arasında yapılan anlaşma, Kürtlerin kültür ve dilini koruyarak, Kürt nüfusun yoğun olduğu bölgelerde okullarda Kürtçe eğitimi güvence altına alıyor.

Peter Schiff: Küresel Ekonomide Büyük Sarsıntı Yaklaşıyor

Ekonomist Peter Schiff, altın fiyatlarındaki artışın sadece bir savunma aracı olmadığını, aynı zamanda ABD doları için yaklaşan ciddi bir krizin işareti olduğunu belirtti.

Nevzat Bahtiyar’ın Yeniden Yargılanma Tarihi Belirlendi

Diyarbakır'daki 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili davada, Yargıtay'ın bozduğu kararın ardından sanık Nevzat Bahtiyar, 6 Nisan'da yeniden yargılanacak.

Merkez Bankası Rezervleri İkinci Haftada Rekor Kırdı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri, 23 Ocak'ta 215.6 milyar dolara ulaşarak tarihi bir zirveye ulaşmış durumda.