Murat Ülker Davutoğlu’nu kıramadı!

Mütevelli Heyeti Başkanlığı'nı Murat Ülker'in yürüttüğü Şehir Üniversitesi Rektörlüğü'ne vekaleten getirilen Prof. Dr. Ali Atıf Bir, görevinden alındı. İstanbul Şehir Üniversitesi'ne Ali Atıf Bir'in rektör yapılması Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu da rahatsız ettiği öğrenildi.

Haber 7'nin haberine göre, geçtiğimiz salı günü Başbakan Davutoğlu, İstanbul'da Mütevelli Heyet Başkanı Murat Ülker ile basına yansımayan bir görüşme yaptı. Görüşmede Davutoğlu Murat Ülker'den Prof. Dr. Ali Atıf Bir'in rektörlük görevinden uzaklaştırmasını istedi.

BİR'İN YERİNE DAVUTOĞLU'NUN DA YAKINDAN TANIDIĞI BİR İSİM

Murat Ülker de Davutoğlu'nun bu konudaki ricasını kırmayarak rektör değişikliğine gitti. Ali Atıf Bir'in yerine Başbakan Davutoğlu'nun da uzun yıllardır yakından tanıdığı Prof. Dr. Cengiz Kallek getirildi.

Asaleten rektör olarak atanan Kallek'in Başbakan Davutoğlu'nun ve Murat Ülker'in Boğaziçi Üniversitesi'nden sınıf arkadaşı olduğu öğrenildi.

MURAT ÜLKER TWEET ATTI

Ünlü iş adamı Murat Ülker, attığı tweetlerle de konuya açıklık getirdi. Ülker, attığı mesajda "rektör seçimi yenileniyor. Bende yanlış anlaşılmaktan kurtuluyorum" yazdı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Galatasaray Pape Gueye Transferinde Son Aşamada

Galatasaray, orta saha takviyesi için Pape Gueye ile anlaşmaya oldukça yaklaştı. Villarreal ile yapılan görüşmelerde önemli ilerlemeler kaydedildi ve oyuncunun 2030'a kadar sözleşme imzalaması bekleniyor.

En-Nesyri Fenerbahçe’de Kalma Kararından Vazgeçmiyor

Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe'nin transfer planlarını zorlaştırarak Juventus teklifini geri çevirdi. İstediği şartlardan vazgeçmiyor ve ayrılmak için ısrarcı.

Trabzonspor Ahmed Kutucu Transferinde Beklenen Süreçten Vazgeçti

Trabzonspor, gündemindeki Ahmed Kutucu ile ilgili önemli bir karar aldı. Detaylar ve gelişmeler ise merakla bekleniyor.

Jhon Duran Fenerbahçe’de Kalmak İstediğini Bildirdi

Fenerbahçe'nin kiralık futbolcusu Jhon Duran'la ilgilenen takımlar ortaya çıkarken, Kolombiyalı oyuncunun geleceğiyle ilgili bir karar verdiği bildirildi. Henüz resmi transfer girişimi yok.

Kırmızı Bültenle Aranan 13 Suçlu Türkiye’ye İade Edildi

İçişleri Bakanı, uluslararası düzeyde aranan 14 kişinin Türkiye'ye iade edildiğini açıkladı. İadeler arasında Çirkinler Organize Suç Örgütü lideri de bulunuyor.