Habertürk’te şok ayrılıklar

Veyis Ateş’in genel müdürlük koltuğuna oturmasıyla birlikte Habertürk televizyonunda yeni yapılanmaya gidildi.

Yeni bir yapılanmaya giden televizyon kanalında bugün üç ekran yüzünün işine son verildi. O isimler Duygu Canbaş, Belkıs Kılıçkaya ve Serap Belet Douillet… Üç isme de bugün işlerine son verildiği bildirildi.

Duygu Canbaş sabahları Gün Başlıyor programı ile izleyişiyle buluşurken, Serap Belet Douillet de öğle kuşağını sunuyor, Belkıs Kılıçkaya ise Doğru Açı isimli programın moderatörlüğünü yapıyordu.

Habertürk Tv’deki bu tenkisatların devam edeceği gelen haberler arasında.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Hasbi Dede’ye Adli Kontrol Uygulandı

Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, savcılığın çağrısı üzerine ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ömer Danış’ın Sağlık Durumu Ciddiyetini Koruyor

Tanınmış sanatçı Ömer Danış, diyabet komplikasyonları sebebiyle yoğun bakıma yerleştirildi ve sağlık durumu hala tehlikeli.

Avrupa’da Çocuklar İçin Sosyal Medya Düzenlemeleri

Avrupa Birliği, çocukların dijital dünyada güvenliğini artırmak için sosyal medyada yaş sınırı ve ebeveyn izni gerektiren düzenlemeleri hızlıca hayata geçiriyor.

Stellantis Hisselerinde Tarihi Değer Kaybı Yaşandı

Otomotiv şirketi Stellantis, hatalı elektrifikasyon stratejisi sebebiyle 22 milyar euro zarar açıkladı ve borsa tarihindeki en büyük değer kaybını yaşadı.

Bitcoin Yüzde 12 Değer Kazandı: Yükseliş Kalıcı Olacak mı

ABD ve İran görüşmelerinin ardından jeopolitik risklerin azalması, Bitcoin'in değerini yüzde 0,1 artırarak 70 bin 998 dolara çıkmasına neden oldu.