Abd’de Uçak Pistten Çıktı

HINDISTAN’DA YAŞANAN KAZA SONRASINDA ABD’DE DÖNEN FELAKET

Hindistan’da meydana gelen uçak kazasının ardından Amerika’da da olası bir facianın eşiğinden dönüldü. ABD Federal Havacılık İdaresi (FAA), Chicago’dan kalkıp Massachusetts’in başkenti Boston’daki Logan Uluslararası Havalimanı’na ulaşan Airbus A220 tipi yolcu uçağının kayarak asfalt pistin dışına çıktığını ve çim alanında durabildiğini bildirdi.

YOLCULAR GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE TAHLİYE EDİLDİ

Havalimanı yetkilileri, bu olayda herhangi bir yaralanmanın yaşanmadığını duyurdu. Tüm yolcular uçağın merdivenlerinden indirilerek, otobüslerle terminale taşındı.

UÇUŞLARDA GEÇİKME YAŞANDI

FAA yetkilileri, olay nedeniyle Boston’dan kalkan uçuşların yaklaşık 30 dakika rötar yaptığını aktardı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.