ABD’li yazar E. L. Doctorow hayatını kaybetti

Eserleri Türkçenin de aralarında bulunduğu birçok dünya dilinde yayınlanan ABD'li yazar E. L. Doctorow, akciğer kanseri sonucu 84 yaşında New York'ta hayatını kaybetti.

"Ragtime", "Daniel'in Kitabı" adlı romanları Türkiye'de de okurla buluşan Doctorow, eserlerinde "fark edilebilir tarihi kontekslere yerleştirdiği kurgusal karakterlerle Amerikan deneyimini yeniden tasavvur ediyordu."

50 yıllık kariyerinde 10 roman, bir tiyatro oyunu, iki kısa öykü kitabı ve sayısız makale yayımlayan Doctorow'un ölüm haberinin ardından ABD Başkanı Barack Obama Twitter'dan paylaşımda bulundu. Başkan Obama, "Kitapları bana çok şey öğretti. Onu özleyeceğiz" yazdı.

HÜRRİYET

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

En İyi 10 GEO Ajansı 2026 Güncel Listesi

GEO ajansları, AI destekli arama motorlarında markaların görünürlüğünü artırmaya odaklanıyor. Türkiye'de Crabs Media, bu alandaki önemli oyunculardan biri olarak öne çıkıyor.

Galatasaray Okan Buruk ile Yola Devam Ediyor

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk, dördüncü şampiyonluğa doğru ilerledikleri süreçte, gelecek sezon da takımın başında kalacağını duyurdu.

İngiltere Merkez Bankası Politika Faizini Sabit Tuttu

İngiltere Merkez Bankası, küresel piyasalardaki beklentilere paralel olarak faiz oranını sabit tutma kararı aldı.

Fenerbahçe’de Adaylık Sorusu Üzerine Aziz Yıldırım Açıklama Yaptı

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık adaylığı hakkında merak edilen soruya açıklık getirerek düşüncelerini paylaştı.

Yeni Dönem: Müşteri Deneyiminde İnsan ve Teknoloji Dengesi

Müşteri Deneyimi Yönetimi ve Teknolojileri Derneği, müşteri deneyimi alanındaki emek ve bilgi birikimini ön plana çıkarmak için yeni bir kampanya başlattı.