Adana’da Müteahhidin Oğluna Kasten Öldürme Olayı

Adana’da ARAÇLA ÖDEME PASTASIYLA KANLI ÇATIŞMA

32 yaşındaki Soner Sucu, 10 yıl boyunca yaptığı ödemelere rağmen teslim alamadığı evi nedeniyle, müteahhitin 33 yaşındaki oğlu Ramazan Can Yıldırım’ı tabanca ile vurarak öldürdü ve ardından intihar etti. Olay, Çukurova ilçesine bağlı Güzelyalı Mahallesi’nde bulunan bir inşaat şirketinde gerçekleşti.

Sucu’nun, R.Y.’ye ait inşaat şirketinden ev almak için yaptığı 10 yıllık ödemenin ardından, hala evini almadığı öğrenildi. Bu durum üzerine Soner Sucu, inşaat şirketine gitmekte karar kıldı. Burada Ramazan Can Yıldırım ile arasındaki tartışma burada meydana gelerek büyüdü. Tartışmanın alevlenmesi sonucunda Sucu, tabancasıyla önce Yıldırım’a, ardından kendi başına sıkmasıyla olay trajik bir şekilde son buldu.

Olayın ardından çevredeki vatandaşların polisi ve sağlık ekiplerini aramasıyla birlikte, bölgeye hemen müdahale ekipleri sevk edildi. Olay yerinde Sucu’nun yaşamını yitirdiği tespit edilirken, Ramazan Can Yıldırım yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hastanede hayatını kaybetti. Her iki cenaze, Adana Adli Tıp Kurumu morguna otopsi işlemleri için götürüldü. Soruşturma süreci başlatıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.