Adıyaman’da 10 Kişi Havuzdan Zehirlendi

ADIMIZDA OLAY YAŞANDI

Adıyaman merkezde bulunan bir tesisin havuzunu kullanan bazı vatandaşlar, havuzdan çıkmalarının ardından mide bulantısı, baş dönmesi ve nefes darlığı şikayetleriyle rahatsızlık geçirdi. Olayla ilgili yapılan ihbar ile birlikte sağlık ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine ulaştı ve burada 8 çocuk ile 2 yetişkin toplam 10 kişiye ilk müdahale yapıldı. Ardından bu bireyler, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

ZEHİRLENME DURUMU İYİLEŞİYOR

Hastaneye kaldırılan vatandaşların sağlık durumlarının genel olarak iyi olduğu bilgisi verildi. İlk yapılan tespitler, havuz suyundaki klor seviyesinin yüksek olmasından dolayı zehirlenme vakasının meydana geldiğini gösteriyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve gerekli incelemelerin yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.