Afyonkarahisar’da Hırsızlık Şüphelisi Yakalandı

YAKALANAN ŞAHIS HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANIYORDU

Afyonkarahisar’da 5 yıl 2 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan bir kişi, jandarma tarafından yakalandı. Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahısları yakalamak amacıyla etkin bir çalışma yürüttü.

ŞAHIS İSCEHİSAR’DA GÖZALTINA ALINDI

Yapılan incelemeler sonucunda B.A. isimli şahsın, bir binanın içinde saklanan eşyalarla ilgili hırsızlık suçundan arandığı belirlenmiş. Ekipler, bu şahsı İscehisar ilçesinde tespit ederek gözaltına aldı.

TUTUKLAMA KARARI ALINDI

Şahıs, gerekli işlemlerin ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanmış ve cezaevine gönderilmiştir.

ÖNEMLİ

İsrail Ordusu Gazze’ye Saldırıyor

Gazze Şeridi'nde İsrail ordusunun gerçekleştirdiği hava saldırılarında, kadın ve çocuklar da dahil olmak üzere 40 Filistinli hayatını kaybetti. Çok sayıda ev ve barınak tahrip oldu.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Başlıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde normal sezon son haftası yarın Türk Telekom ile Beşiktaş Fibabanka karşılaşmasıyla başlayacak. İlk 6 sırayı alan takımlar play-off’a yükselecek.

Daha Fazlası!