Ahmet Çakar’dan Hadise’ye Özür Açıklaması

Şarkıcı Hadise’ye yönelik kullandığı ‘kezban’ ve ‘cahil’ ifadeleri nedeniyle eleştirilerin odağı haline gelen eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Yapmış olduğu paylaşımda mahkeme kararını yerinde bulduğunu belirten Çakar, kullandığı sözcüklerden dolayı duyduğu pişmanlığı dile getirdi. Çakar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından Hadise hanıma sarf ettiğim sözlerden ötürü mahkeme tarafından hatalı bulundum. Yargı kararı doğrudur. Bazen eleştir maksadını aşıyor. Hadise hanım hakkınızı helal edin. Sizden ve yakınlarınızdan özür diliyorum.”

AÇIKLAMANIN ARKA PLANI

Hadise’nin katıldığı bir televizyon programında geçmiş ilişkilerinden ve ayrılış süreçlerinden bahseden Çakar, ‘kezban’ ve ‘cahil’ kelimelerini kullanmıştı. Bu durum üzerine Hadise, Çakar hakkında hukuki işlem başlatmıştı. Beykoz Asliye Hukuk Mahkemesi, Hadise’nin açtığı davayı kabul ederek Ahmet Çakar’ın 50 bin lira tazminat ödemesine karar vermişti. Mahkeme, belirlenen tazminatın 15 Aralık 2024 tarihinden itibaren yasal faiziyle birlikte Hadise’ye ödenmesine hükmetmişti.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Okul Saldırıları Komisyonunda Siber Zorbalık Uyarısı

Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki okul olayları ve çocukların dijital risklerini araştırmak için kurulan komisyon, Yusuf Beyazıt başkanlığında toplandı. Toplantıda konuşan Prof. Dr. Emel Şerife Baştürk önemli veriler paylaştı.

Emekli Polis, Oğlunu Öldürüp Polisi Aradı

Adana'nın Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi Elif Su Uludağ Caddesi'nde emekli polis memuru F. Kayhan (52) ile oğlu Ahmet Kaan Kayhan (23) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Ahmet Kaan Kayhan babasına bıçak ve sopayla saldırmaya çalıştı.

St. Petersburg Forumu Saldırıyla Başladı

St. Petersburg Valisi Aleksandr Beglov, Ukrayna kaynaklı insansız hava araçlarının kentin üç farklı bölgesindeki altyapıyı hedef aldığını duyurdu. Saldırılarda bazı sivillerin yaralandığı ve altyapının hasar gördüğü bildirildi.

Norveç Prensesi’ne Arkadaşlık Teklifi Uzaklaştırma

Avustralya'da 63 yaşındaki David James Cook, Norveç Prensesi Ingrid Alexandra'ya yaklaşmasının yasaklanması için Sydney'deki Newtown Mahkemesi'nde duruşmaya çıkarıldı. Mahkeme, Cook'un prensesin okuduğu üniversite kampüsüne girmesini yasakladı.

Trump, Ankara’daki NATO Zirvesi’ne Katılacak

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, ABD Başkanı Donald Trump'ın 7-8 Temmuz'da Ankara'da düzenlenecek NATO Zirvesi'ne katılacağını duyurdu. Rubio, bunun ittifak tarihinin en önemli toplantısı olacağını söyledi.