Ahmet Çakar, FENERBAHÇE’yi şampiyon görüyor

ŞAMPİYONLUK YARIŞINA YORUM

Süper Lig’deki şampiyonluk mücadelesini ele alan eski hakem ve yorumcu Ahmet Çakar, bu sezonun galibi olarak Fenerbahçe’yi öne çıkarıyor. Çakar’a göre, Galatasaray sezonu 88 puanla tamamlarken, Fenerbahçe 90 puan alarak şampiyon olacak.

GALATASARAY’IN KALAN MAÇLARI

Eski hakem Ahmet Çakar, Süper Lig’de şampiyonluk için mücadele eden Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kalan karşılaşmalarıyla ilgili öngörülerde bulundu. Beyaz TV’de yaptığı açıklamada, “Galatasaray Sivas’ı yener. Trabzonspor’a kaybeder. Kayserispor’la berabere kalır. Göztepe’yle berabere kalır. Rams Başakşehir’i yener. 88 puan eder” ifadelerini kullandı.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Kırklareli’nde Özel Harekat Desteğiyle Uyuşturucu Operasyonu

Kırklareli'de düzenlenen uyuşturucu operasyonlarına özel harekat ekipleri de katıldı. Operasyonların detayları ve etkileri henüz açıklanmadı.

Safranbolu’nun Tarihi Konağına Ödül Töreni Düzenlendi

Safranbolu'da restore edilen Rauf Beyler Evi, 'Sürdürülebilir Koruma' ödülünü kazandı. Bu ödül, yapılan restorasyon uygulamasının başarısını onurlandırıyor.

Tofaş Tırla Çarpıştı: Sürücü Yaralandı

Hatay'da bir Tofaş otomobili, tırla çarpışarak ikiye bölündü; sürücü yaralandı.

Kayseri’de Atölyede Meydana Gelen Yangın Kontrol Altına Alındı

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki masa sandalye atölyesinde çıkan yangın, müdahale eden ekipler tarafından kontrol altına alındı. Yangının nedeni araştırılıyor.

Edirne’de Boş Apartmanda Yangın: Çatıya Sıçradı

Edirne'de bir apartmanın çatısında yangın meydana geldi. Olay, çevrede paniğe yol açtı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.