AJet İle İstanbul-Rotterdam Seferleri Resmen Başladı

AJet BASIN MÜŞAVİRLİĞİNDEN ROTTERDAM SEFERLERİ AÇIKLAMASI

AJet tarafından yapılan açıklamaya göre, şirketin Amsterdam’dan sonraki ikinci durağı Rotterdam oldu. Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkış yapan AJet uçağı, Rotterdam The Hauge Havalimanı’na ulaştığında, geleneksel bir tören yapılarak su takı ile karşılandı.

Törende, Türkiye Cumhuriyeti Rotterdam Başkonsolosu Sevgi Kısacık, Turizm Müşaviri Pınar Bilgen Ermiş, AJet yönetim kurulu ve havalimanı yetkilileri yer aldı. AJet, İstanbul ile Rotterdam arasında pazartesi, perşembe, cuma ve pazar günleri haftada dört gün karşılıklı seferler düzenleyecek.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

ABD’den Orta Doğu’ya Kapsamlı Askeri Yığınak

Washington, Orta Doğu'daki askeri varlığını F-22 Raptor filoları ve uçak gemileri ile güçlendirerek Tahran'a karşı baskı uygulamayı sürdürüyor. Bu, 2003'ten bu yana en büyük askeri hareketlilik olarak değerlendiriliyor.

İstanbul Valiliği Kuduz Vakaları Açıklamasında Bulundu

İstanbul Valiliği, kuduz vakalarının artışıyla ilgili haberlere yanıt vererek, 2007'den beri kuduz vakası görülmediğini ve aşıların önleyici amaçla yapıldığını duyurdu.

Yapay Zeka İle Güvenlik Alanında Devrim Yaşanıyor

Yapay zeka tabanlı siber güvenlik çözümü, hızla tespit ettiği ciddi güvenlik açıklarıyla sektörde büyük bir etki yarattı.

Dijital Oyunlar İçin Ebeveyn Denetim Çağrısı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, oyun platformlarından ebeveyn denetimlerini güçlendirmelerini ve içeriklerin yaş gruplarına uygun sınıflandırılmasını talep etti.

Jandarma Personeli İftarında İçişleri Bakanı Çiftçi Açıklamalarda Bulundu

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Türkiye'nin sahada inisiyatifi elinde tutarak tehditleri kökünde etkisiz hale getiren bir güç haline geldiğini vurguladı.