AK Parti ile CHP bugün bir araya geliyor

AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun CHP ile yürütülecek koalisyon görüşmeleri çerçevesinde görevlendirdiği Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik ile CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, bugün saat 11.00'de bir araya gelecek.

Çelik ile Koç, koalisyonun çerçevesine ilişkin görüş alışverişinde bulunacak ve ortak maddeler üzerinde konuşacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hükümeti kurmakla görevlendirilen AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 13 Temmuz'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelmişti.
Bu görüşmenin ardından, koalisyon süreci ve çerçevesinin belirlenmesi için AK Parti'den Ömer Çelik, CHP'den ise Haluk Koç görevlendirilmişti.

TRTHABER

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Acun Ilıcalı’nın Şoke Edici Hakem ve Lundstram Yorumları

Acun Ilıcalı, Hull City'nin Sheffield United karşısında yaşadığı mağlubiyetin ardından sosyal medya üzerinden 3 puanlarının çalındığını belirtti ve oyuncu Lundstram'a eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe’nin Marco Asensio’su Rize Maçında Dönüş Yapabilir

Fenerbahçe'nin Beşiktaş ile oynadığı derbide sakatlanan Marco Asensio'nun sağlık durumu hakkında önemli bir güncelleme alındı.

Işın Karaca Yunanistan’dan Deport Edildiği Açıklandı

Şarkıcı Işın Karaca, Yunanistan'da "Ne mutlu Türk’üm diyene" ifadesiyle İzmir Marşı'nı seslendirdiği için girişine izin verilmediğini bildirdi.

Fenerbahçe’nin Kayserispor Maçındaki Santrfor Sorunu

Futbol yorumcusu İlker Yağcıoğlu, Fenerbahçe'nin Kayserispor'u 4-0 mağlup ettiği maçı yorumladı ve bir Fenerbahçeli oyuncu hakkında ilgi çekici bilgiler paylaştı.

Fenerbahçe’den Kayserispor Galibiyeti: Skriniar’ın Durumu Açıklık Kazandı

Fenerbahçe'nin teknik direktörü Domenico Tedesco, maçın ardından Skriniar ile ilgili bilgi vererek oyuncunun durumunu değerlendirdi.