ALI KOÇ VE MOURİNHO’NUN GÖRÜŞMESİ
Fenerbahçe’de Ali Koç ve José Mourinho transfer toplantısı için bir araya geldi. Portekiz’de gerçekleştirilen bu önemli görüşmeye Devin Özek ve Berke Çelebi de katıldı. Sarı-lacivertli kulüp, bu toplantıyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Başkanımız Ali Y. Koç, Teknik Direktörümüz José Mourinho, Futbol Direktörümüz Devin Özek ve Futbol Koordinatörümüz Berke Çelebi transfer süreçlerine ilişkin değerlendirme toplantısı kapsamında Portekiz’de bir araya geldi.”
FENERBAHÇE’NİN YENİ TRANSFERLERİ
Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde Tarık Çetin, Jhon Duran ve Archie Brown isimlerini kadrosuna dahil etmişti. Ancak transfer çalışmalarının hızı Mourinho’yu memnun etmiyor. Deneyimli teknik adamın, Ali Koç’a transfer sürecinin yavaş gittiği yönündeki rahatsızlığını iletmesi bekleniyor. Mourinho’nun öncelikli talepleri arasında stoper Milan Skriniar ile birlikte iki kanat oyuncusunun transferleri yer alıyor.
ASENSİO VE SKRINIAR TRANSFER AŞAMASI
Mourinho’nun talepleri doğrultusunda Ali Koç, Asensio ve Skriniar ile anlaşma sağlama aşamasında ve PSG ile bonservis pazarlıklarında son aşamaya gelinmiş durumda. Ali Koç’un, Mourinho’ya bu iki futbolcunun transferinin önümüzdeki hafta içerisinde tamamlanabileceğini bildirmesi planlanıyor.