İKİ YIL ÖNCE EVLENMİŞLERDİ
İzmir’de konservatuar mezunu olan Hasan Başkaya ile amatör şarkıcı Öznur Başkaya, iki yıl önce hayatlarını birleştirdi. Düğünlerinde Ankaralı Coşkun olarak tanınan sanatçının “Ne Bilsin Eller” adlı parçasını seslendirdikleri video, sosyal medya üzerinde özellikle düğün sayfalarında geniş bir kitleye ulaştı.
UZLAŞMA TALEBİ 300 BİN LİRA
Ancak, eserin sahibi Ankaralı Coşkun, çift hakkında şikayette bulunarak telif davası açtı. Elde edilen bilgilere göre, Direk’in videonun yayılması sonrası çiftten uzlaşma talebi olarak 300 bin lira talep ettiği öğrenildi.
KLIBİN İZİNSİZ PAYLAŞIMI SEBEP
Dava sürecine ilişkin sanatçı Ankaralı Coşkun’dan açıklama geldi. Direk, açılan davanın düğün esnasında şarkının söylenmesiyle ilgili değil, çekilen klibin izinsiz paylaşılmasıyla alakalı olduğunu vurguladı.