Antalya’da İki Araç Çarpıştı

ANTALYA’DA TRAFİK KAZASI

Antalya’nın Akseki – Manavgat karayolu Manayıt mevkiinde bugün saat 12.50 sıralarında bir kaza meydana geldi. Manavgat yönünde ilerleyen Savaş S. yönetimindeki araç, karşı şeritte A. Sabri Çayan’ın kullandığı araçla çarpıştı.

ÖLÜ VE YARALILAR

Kazanın sonucunda, araç sürücüsü Sabri Çayan (52) olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan Nuray Çayan ve Elifnaz Çayan yaralı olarak kurtuldu. Kazada maalesef bir hayat kaybı yaşandı.

TRAFAK KONTROL ALTINA ALINDI

Kaza sonrasında, 3 şeritli karayolu trafik akışı yaklaşık 3 saat boyunca kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Olay yerine gelen Akseki Cumhuriyet Savcısı ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı olay yeri inceleme ekipleri, kazayı detaylı bir şekilde inceledi. Hayatını kaybeden Sabri Çayan’ın cenazesi ise Akseki Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla alakalı olarak soruşturmanın sürdüğü bilgisi verildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

Bangladeş’te TİKA ile Güvenli Yerleşim Alanı Kuruldu

Bangladeş’in kuzeyinde, sürekli değişken yapısı nedeniyle sel ve erozyon tehdidi altındaki Brahmaputra Nehri adaları için yeni bir yerleşim alanı inşa edildi. Proje, Gaibandha bölgesinde gerçekleştirildi.

Gazze’de Gıda Güvenliği Krizi Devam Ediyor

Birleşmiş Milletler'e bağlı yapıların IPC raporuna göre, Gazze'deki 1,6 milyon kişi, Nisan 2026'ya kadar ciddi gıda güvensizliği sorunu yaşayacak.

ABD’li Bakan Rubio’dan Gazze İçin Yardım Çağrısı

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, Gazze'deki insani yardımların artırılması gerektiğini vurgularken, ateşkes sürecinin sürdüğünü açıkladı.

Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran İfadesini Verdi

Fenerbahçe'nin Başkanı Sadettin Saran, yürütülen uyuşturucu soruşturması çerçevesinde "şüpheli" olarak ifade vermek üzere polis merkezine davet edildi.

Japonya’nın Nükleer Silah Sahibi Olma Tartışması Derinleşiyor

Japonya'da bir hükümet yetkilisi, Başbakan Takaiçi Sanae'nin güvenlik politikaları çerçevesinde nükleer silah edinme gerekliliğini dile getirdi.