Antalya’da İki Araç Çarpıştı

KAZA DETAYLARI

Antalya’nın Akseki – Manavgat karayolu Manayıt mevkiinde bugün saat 12.50 sıralarında bir kaza meydana geldi. Manavgat yönünden Akseki yönüne gitmekte olan Savaş S. yönetimindeki araç ile karşı yönden gelen A. Sabri Çayan’ın kullandığı araç çarpıştı. Kaza sonucunda, A. Sabri Çayan (52) olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı araçta bulunan Nuray Çayan ve Elifnaz Çayan yaralı olarak kurtuldu.

TRAFFİK DAHA SONRA DÜZENLENDİ

Kaza sebebiyle 3 şeritli karayolunda trafik yaklaşık 3 saat boyunca kontrollü olarak tek şeritten yürütüldü. Olay yerine gelen Akseki Cumhuriyet Savcısı ve Akseki İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı olay yeri inceleme ekipleri kazanın detayları üzerinde çalışmalar gerçekleştirdi. Hayatını kaybeden A. Sabri Çayan’ın cesedi Akseki Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.