Antalya’da İşçi Düşmesi, Hayatını Kaybetti

ANTALYA’DA TRAJİK KAZA

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde üzücü bir olay gerçekleşti. Pazarcı Mahallesi Asmaaltı Sokak’ta meydana gelen olayda, menfez köprü inşaatında çalışan 67 yaşındaki Mecit Yazar, dün saat 09.00 sularında aniden dengesini kaybedip düştü.

AĞIR YARALANMA VE HASTANE SÜRECİ

Talihsiz işçi düştükten sonra başını çarparak ağır yaralandı. Çalışma arkadaşları hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Yazar’a ilk müdahaleyi yaptıktan sonra onu Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan muayenede beyin kanaması geçirdiği saptanan Yazar, ileri tetkik ve tedavi için Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak, 67 yaşındaki adam hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.