OLAYIN GERÇEKLEŞTİĞİ TARİH VE KONUM
Dün akşam saat 21.00 civarında, Muratpaşa ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’ndeki Konyaaltı Caddesi üzerindeki Atatürk Parkı’nda bir olay meydana geldi.
OLAYIN SEYRİ VE KURBANIN DURUMU
Burcu K., erkek arkadaşı Çağatay ile parkta tartışma yaşadıktan sonra, bir süre sonra korkuluktan 5 metrelik boşluğa düştü. Olayı gören çevredekilerin ihbarı sonrası, hemen bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Burcu K., ekipler tarafından düştüğü yerden çıkartıldı ve ilk müdahalesi yapıldı. Ardından, ambulansla Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burcu K.’nin bilincinin açık olduğu öğrenildi.
BEYANLAR VE POLİS İNCELEMESİ
Burcu K.’nin erkek arkadaşı, olayla ilgili ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü ve kendisinin düştüğünü belirtmişti. Arkadaşının ifadesinde, “Tartaklayarak parka doğru çıkardı” şeklinde bir açıklama yaptığı bildirildi.