Arka Sokaklar Dizisinde Yeni Gelişmeler Yaşandı

ARKA SOKAKLAR’DA UNUTULMAZ ANLAR

Kanal D’nin dikkat çeken dizisi Arka Sokaklar, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği ve Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan 719. Bölüm ile izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatıyor. Dizinin yeni bölümü, her sezon olduğu gibi yine etkileyici bir başlangıç yaparken kadroya yeni isimlerin katılmasıyla birlikte heyecan seviyesi de artıyor.

SARP LEVENDOĞLU’NUN KATKISI

Başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu, diziye Barış Komiser karakteriyle katılarak Rıza Baba ve ekibinin güçlenmesine yardımcı oluyor. İzleyiciler, bu yeni karakterin diziye getirdiği dinamizmi olumlu bir şekilde karşılıyor. Ayrıca, Ali Komiser olarak bilinen Alp Korkmaz’ın geri dönüşü de büyük bir sürpriz yaratıyor. Bu durum, Arka Sokaklar’daki gelişmeleri daha da ilginç hale getiriyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.