Arnavutköy Adnan Menderes Camisinde Silahlı Saldırı Gerçekleşti

Olay, Arnavutköy ilçesinin Adnan Menderes Mahallesi’nde bulunan Adnan Menderes Camisi’nin avlusunda gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, henüz kimliği tespit edilemeyen bir şahıs, cami avlusunda yürüyen 60 yaşındaki R.T.’nin arkasına yaklaşarak silahla bacaklarına doğru ateş açtı. R.T. vücuduna isabet eden dört mermi sonrasında yere düştü. Saldırgan olayın ardından hızla bölgeden uzaklaştı.

OLAY YERİNE TANIKLAR GİTTİ

Sosyal medyadan gelen ihbarların ardından, olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi yönlendirildi. Sağlık ekipleri, R.T.’ye olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk etti. Bu sırada polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı ve inceleme ekipleri detaylı bir çalışma başlattı.

GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Silahlı saldırının anı, caminin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Bu görüntüler, olayın çözülmesine katkıda bulunması bekleniyor.

ÖNE ÇIKAN HABERLER

Kadir İnanır Yeniden Hastaneye Kaldırıldı

Kadir İnanır, sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncunun yoğun bakımda tedavisinin devam ettiği ve hayranlarını endişelendirdiği bildirildi.

Galatasaray’dan Fenerbahçe’ye Kutlama Sürprizi

Galatasaray, Süper Lig 2025-2026 sezonunu şampiyon tamamladıktan sonra RAMS Park'ta kutlama yaptı. Kutlamalarda Fenerbahçe'ye yönelik sloganlar öne çıktı.

Aziz Yıldırım Jorge Jesus ile Yola Çıkmayı Planlıyor

Fenerbahçe'nin başkan adayı Aziz Yıldırım'ın, teknik direktörlük koltuğuna Jorge Jesus'u atamak istediği öne sürüldü.

Mourinho’nun Real Madrid’e Dönüşü Kesinleşiyor

Benfica'nın teklifini geri çeviren Jose Mourinho, şimdi Real Madrid'den gelecek yanıtı beklemeye başladı.

Etiya’dan Küresel Yatırım Atılımı Ve Hedefler

Türkiye’nin yazılım ihracat lideri Etiya, Quebecor Media Inc. ile stratejik bir anlaşma imzalayarak, ihracatı artırmayı hedefliyor. Quebecor, Türkiye'yi global merkez ilan etti.