Arsenal’in Eski Futbolcusu Billy Vigar Hayatını Kaybetti

SAKATLIK DURUMU

Eski Arsenal U21 futbolcusu Billy Vigar, cumartesi günü gerçekleşen maçta yaşadığı sakatlık sonucu beyin hasarı geçirdi. 21 yaşındaki genç futbolcu hastanede tedavi altında iken yaşamını yitirdi. Vigar, komaya girmişti.

RESMİ AÇIKLAMALAR

İngiltere’nin 7. lig kulübü Chichester City’den yapılan duyuruda, Vigar’ın 20 Eylül Cumartesi günü Wingate & Finchley ile oynanan maçta sakatlanarak beyin hasarı aldığı bildirildi. Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan forvet oyuncusunun, komaya girdiği ifade edilerek, “Salı günü, iyileşme şansını artırmak için bir ameliyata ihtiyacı vardı. Bu ameliyat yardımcı olsa da, sakatlığı onun için çok ağır oldu ve perşembe sabahı hayatını kaybetti.” denildi.

FUTBOL KARİYERİ

Futbola Arsenal altyapısında başlayan Vigar, 9 Ağustos’tan bu yana Chichester City için mücadele ediyordu.

DUYGUSEL MESAJLAR

İngiltere Futbol Federasyonu ve Arsenal, genç futbolcunun vefatı nedeniyle taziye mesajı yayımladı. İngiliz medyasına göre, bu hafta sonu ligdeki tüm maçlardan önce bir dakikalık saygı duruşu yapılacak ve oyuncular, Vigar’ın anısına siyah bant takacak.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.