Asgari Ücrete Acil Zam Gerekiyor

KAMUOYU ARAŞTIRMASI SONUCUNDAKİ ASGARİ ÜCRET BEKLENTİLERİ

Kamuoyu araştırma şirketi SONAR’ın gerçekleştirdiği yeni anket, halkın geçim problemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yapılan çalışmaya göre, toplumun yüzde 86’sı asgari ücrete acil bir zam yapılması gerektiğine inanıyor.

HAYAT PAHALILIĞI TEPKİSİ VE YATIRIM TERCIHLERİ

İktidarın “Enflasyonun artış hızı zayıfladı” açıklamalarına rağmen, vatandaşların yüzde 69’u hayat pahalılığının devam ettiğini ifade ediyor. Anketin başka bir kısmında yatırım tercihleri sorulan katılımcılardan yüzde 24’ü, herhangi bir yatırım yapabilecek bütçelerinin bulunmadığını belirtiyor.

Son günlerde parasal durumundaki iyileşmeyi sorgulayan bir soruya ise katılımcıların yüzde 68.4’ü maddi durumlarında bir gerileme yaşadıklarını aktarıyor. Bu durum, halkın ekonomik sıkıntılarını ve geçim kaygılarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.