Bahçeli Ve Dervişoğlu Tokalaşmadı

OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI DÜZENLENDİ

TBMM Genel Kurulu, İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları, Filistin halkına uygulanan soykırım ve zulüm ile kıtlık politikaları ve bölgede yaşanan güncel durumu ele almak amacıyla TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un başkanlığında olağanüstü bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya, CHP lideri Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli ve İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu’nun yanı sıra tüm siyasi grupların genel başkan ve grup başkanvekilleri katıldı.

GERGİNLİK DİKKAT ÇEKTİ

Genel Kurul’a katılan ilk isimlerden biri olan MHP lideri Devlet Bahçeli, MHP sıralarında yerini alırken, İYİ Parti lideri Müsavat Dervişoğlu salona giriş yaptığı anda aralarındaki gerginlik dikkatlerden kaçmadı. Dervişoğlu, MHP sıralarına başıyla selam verirken; MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız’ın ayağa kalkmak için harekete geçtiği ancak Dervişoğlu’nun İYİ Parti sıralarına geçmesi gözlemlendi. Ayrıca, MHP lideri Bahçeli’nin de Dervişoğlu’na selam vermediği dikkat çekti.

FLAŞ FLAŞ FLAŞ

İzzet Yıldızhan’ın Soruşturma İfadesi Gün Yüzüne Çıktı

Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde tutuklanan İzzet Yıldızhan'ın ifadesinde, olay gecesi aldığı telefonla kavgadan haberdar olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

Hibrit Araçlarla Ekonomik Ve Çevreci Sürüş Deneyimi

Otomotiv sektörü, artan çevre bilinci ve yakıt tasarrufu talepleriyle dönüşüm geçiriyor. Hibrit araçlar, performans ve verimlilik sunarak tercih sebebi haline geliyor.

Pentagon İhtiyaç Duyduğu Tugayı Orta Doğu’ya Gönderiyor

ABD ordusunun 82'nci Hava İndirme Tümeni'nin, İran'a yönelik operasyonlarda görev almak üzere Orta Doğu'ya gönderileceği iddia edildi.

İran Saldırı Sayısında Düşüş Ama Etkilerde Artış

İran, ABD ve İsrail'e yönelik misillemelerinde Körfez ülkelerinin artık hedef alınıp alınmayacağı tartışılıyor. Savaşın 25. gününde İran'ın stratejileri merak ediliyor.

Türkiye Kupası’nda Beşiktaş-Fenerbahçe Derbisi Tarih Değişikliği

Türkiye Futbol Federasyonu, Beşiktaş'ın Türkiye Kupası'nda yarı finale çıkması durumunda Fenerbahçe derbisinin tarihini değiştirdiğini duyurdu.